Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Τώρα που αποφάσισε ο κατά συρροή δολοφόνος να σταματήσει την “απεργία πείνας”, να κάνουμε έναν πολιτικό απολογισμό για την υπόθεση:

O Συριζα από την πρώτη στιγμή τάχθηκε με το μέρος του θεωρώντας ότι η “απεργία πείνας” έγινε για τις συνθήκες κράτησης του λεγάμενου, αλλά και για να χαϊδέψει άλλη μια φορά τους μπαχαλάκηδες και τους ημιπιτσιρικάδες των στελεχών του.
Στοιχήθηκε πίσω από το πανώ “ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ” και κατέβασε κόσμο στους δρόμους καθημερινά μεσούσης της πανδημίας.
Φώναξε συνθήματα κατά του κοινοβουλευτισμού και υπέρ του ένοπλου αγώνα μαζί με τους οπαδούς της 17 Νοέμβρη.
Έγινε ένα και το αυτό με αυτούς που εκ συστήματος καταστρέφουν τις περίουσίες των πολιτών που ζητάει την ψήφο τους στις εκλογές.

Σήμερα είναι απομονωμένος ακόμη και από αριστερούς που διατηρούν την πολιτική τους σκέψη.

Το μεγάλο χαστούκι όμως ο Συριζα το έφαγε από τον ίδιο τον τρομοκράτη με την δήλωση που έκανε για να ανοκοινώσει τον νέο αγώνα, με καλαμαράκια στο μενού, αυτήν την φορά.
Καμία αναφορά για συνθήκες κράτησης και τέτοια “πεζά” πράγματα.

Ο “αγώνας” ήταν κατά της “απάνθρωπης εξουσίας” και της οικογένειας που μας κυβερνά!
Άσχετα εάν αυτή η εξουσία προήλθε μετά από Δημοκρατικές εκλογές.

Επέλεξε λοιπόν ο Συριζα να διαλέξει στρατόπεδο υπερβαίνοντας ακόμη και το ΚΚΕ που αμφισβητεί στο καταστατικό του την κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
Ένα ΚΚΕ που δεν οργάνωσε ούτε μπιρίμπα για τον τρομοκράτη και ήταν πολύ προσεκτικό στις ανακοινώσεις του.

Στην απελπισία του ο Τσίπρας να πιαστεί από κάθε τί που θεωρεί ότι ταράζει την κανονικότητα που επιδιώκει η κυβέρνηση, έχει ξεφύγει από το δημοκρατικό τόξο ενός κόμματος του 32% και συμπεριφέρεται σαν κόμμα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς!

Το καραβάνι θα προχωρήσει όσο και εάν αλυχτάνε τα σκυλιά γιατί ο κόσμος έχει κουραστεί και η κανονικότητα είναι πλέον ο διακαής πόθος του κάθε πολίτη.

Καλή Σαρακοστή σε όλους σας.