“Ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ με την μπαχαλοποίηση της Προκαταρκτικής Επιτροπής επιθυμεί να μην καταθέσει ο Φρουζής”. Αυτό ισχυρίστηκε ο Παύλος Χρηστίδης κατά την εβδομαδιαία ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σήμερα στην Χαριλάου Τρικούπη, σχολιάζοντας τις αιτήσεις εξαίρεσης μελών της Επιτροπής που κατέθεσε ο δκηγόρος του κ. Παππαγγελόπουλου, ο Δημήτρης Τσοβόλας. «Σε κάθε περίπτωση την τελική απόφαση θα την πάρει η Επιτροπή» προσέθεσε.

Σχετικές Ειδήσεις

Ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής χαρακτήρισε προφάσεις εν αμαρτίαις τους ισχυρισμούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης για μεροληψία ώστε να δικαιολογήσει τη στάση των κ. Πολλάκη και Τζανακόπουλου στη Προανακριτική Επιτροπή. Ο κ. Χρηστίδης επέμεινε ότι πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση για τον κ. Παπαγγελόπουλο.

Πρωτοβουλία από την Γεννηματά

Σχετικά με το προσφυγικό-μεταναστευτικό, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής προανήγγειλε ολοκληρωμένη πρωτοβουλία το επόμενο διάστημα από τη Φώφη Γεννηματά επισημαίνοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής μένει σταθερά στη θέση του για ταχεία αποσυμφόρηση των νησιών και μετεγκατάσταση των προσφύγων-μεταναστών με αναλογική διασπορά σ΄ όλη την Ελλάδα για να διασφαλίζεται αφενός η αξιοπρεπής τους διαβίωση και αφετέρου η κοινωνική ειρήνη στις περιοχές που θα μεταβούν.

Επίσης εξήγησε ότι η επικρίσεις του ΚΙΝΑΛ στη κυβέρνηση, με αφορμή τα όσα είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στις Βρυξέλλες περί μη διαχειρίσιμης κατάστασης, αποσκοπούν στην άσκηση μεγαλύτερης πίεσης προς του Ευρωπαίους αντί να συνεχίζεται η στάση που κρατούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Source link