Αρχική Social Media Ο Ραγκούσης καλύπτει το κενό του Κασιδιάρη

Ο Ραγκούσης καλύπτει το κενό του Κασιδιάρη

Θυμάμαι τον Ραγκούση πλάι στον πνευματικό του ηγέτη ΓΑΠ με το εξάμβλωμα “Καλλικράτης”.

Τον θυμάμαι και στη συγκυβέρνηση Παπαδήμου με ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – Καρατζαφέρη να υπηρετεί πάντα με αυταπάρνηση τα μνημόνια.
Τότε έδειχνε πως συχαινόταν το λαϊκισμό του συριζαϊκού μορφώματος και διέβλεπε τον κίνδυνο για τη χώρα γι αυτό και ήταν υπέρ του μετώπου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κατά του Σύριζα.
Προσπαθούσε στις εμφανίσεις του να είναι μειλίχιος, ευγενής και ευπρεπής…

Μιλάω πάντα για τον Ραγκούση, το ίδιο πρόσωπο με τον σημερινό Ραγκούση. Τον λαϊκιστή, τον υβριστή, το φωνακλά, τον ψεύτη, αυτόν που δεν ορρωδεί προ ουδενός αρκεί να ωφεληθεί το πολιτικό του σαρκίο. Γι αυτό και “τρύπωσε” στον Σύριζα.

Μία περίπτωση μόνο μπορεί να τον δικαιολογεί και να τον κάνει χρήσιμο. Η ισορροπία του κοινοβουλευτικού οικοσυστήματος.
Να καλύπτει το κενό του Κασιδιάρη…

Κ.Λ.

Ας πάμε τώρα λίγο πίσω.

Το κείμενο που ακολουθεί προέρχεται από συνέντευξη του σ. Ραγκούση στο Σταρ Κεντρικής Ελλάδος. Την έδωσε τον Σεπτέμβριο του 2017.

Όσα αναφέρονται βρίσκονται στο βίντεο που ακολουθεί, μετά την πρώτη ώρα.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Βάσει αυτών που έζησαν οι έλληνες πολίτες, βασικός υπεύθυνος που κόλλησε η χώρα στα μνημόνια είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν ο Τσίπρας προσωπικά δεν είχε ασκήσει αυτή την άθλια, την ανήθικη αντιπολίτευση στην πλάτη μιας πτωχευμένης χώρας, η Ελλάδα δεν θα έχει κολλήσει στα μνημόνια. Αυτός ήταν ο βασικός παράγων. Ξεσήκωσαν κόσμο, τον γέμισαν με ψέματα και αυταπάτες, μόνο και μόνο για να πάρουν την εξουσία. Πήραν την εξουσία και τη διαχειρίζονται με απαράδεκτο τρόπο − τύφλα να έχει ο παλαιοκομματισμός και διαπλοκή της μεταπολίτευσης.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΩΜΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
Ο Τσίπρας έκανε πλάτες στον Καμμένο που έδινε σε απευθείας ανάθεση 500 εκατομμύρια δολάρια για επισκευή κάποιων παλαιών αεροσκαφών που δεν ήταν καν στρατιωτική προτεραιότητα. Τα λέω αυτά γιατί έχω υπηρετήσει υφυπουργός Άμυνας. 500 εκατομμύρια μιας πτωχευμένης χώρας διά χειρός του ακροδεξιού Καμμένου και του Τσίπρα! Όλα τα σκοτεινά φαινόμενα διαπλοκής δεν τα είδαμε όταν πήγαν να στηθούν με τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα; Δεν είδαμε ωμές και αποτρόπαιες παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη με τον Καμμένο να συνομιλεί με κατάδικους; Ο Τσίπρας μεταχειρίζεται το ελληνικό κράτος σαν να είναι κομματικό φέουδο.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΗΓΕΣΙΑ
Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άξια, δεν είναι ικανή να υπογράψει μία εθνικά ωφέλιμη συμφωνία εξόδου από τα μνημόνια. Αν στη θέση της, στη διαπραγμάτευση, βρισκόταν μια άλλη πολιτική ηγεσία θα είχαμε αποτέλεσμα. Την εθνική διαπραγμάτευση δεν μπορεί να την κάνει ο Τσίπρας. Η πολιτική ομάδα του θα έχει κακό τέλος, όπως κάθε ομάδα που έχτισε πάνω στο δράμα μιας πτωχευμένης χώρας.

ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ 7 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ
Και εγώ διαφώνησα με το ΠΑΣΟΚ αλλά πήγα σπίτι μου, δεν σαλιάριζα από κόμμα σε κόμμα για να παίρνω 7.000 ευρώ ή να πάρω μία κρατική θέση. Έφυγα, αλλά δεν πήγα στο ΣΥΡΙΖΑ! Δυστυχώς όμως, υπάρχουν και αυτοί. Αποτελούν για τον ελληνικό λαό ένα μόνιμο παράδειγμα προς αποφυγή. Είναι αυτοί που έβαλαν το οικονομικό, το φτηνό, το ευτελές − αν και 7.000 δεν είναι ευτελές ποσό, πάνω από αξίες. Δυστυχώς αυτό το έκαναν πρώην βουλευτές και υπουργοί, κάποιοι έγιναν μέχρι και αντιμνημονιακοί μόνο για να κάνουν τους καλούς στο Τσίπρα.

ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΑΞΙΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
Αυτό είναι απόδειξη του πόσο θλιβερή είναι η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δυνατόν να ταιριάζει στην πολιτική μιας αριστερής ομάδας η εξαγορά με 7.000 ευρώ ευτελισμένων πολιτικών που πηγαίνουν απο κόμμα σε κόμμα; Αυτούς πήγε να εξαγοράσει! Γιατί δεν πήρε παιδιά που προέρχονται από την αριστερά; Δεν κρίνονται μόνο αυτοί που έφυγαν, αλλά και ο Τσίπρας που τους πήρε. Είναι μια πολιτική ομάδα που δεν έχει αρχές και αξίες. Αν ο Τσίπρας είχε αρχές και αξίες, δεν θα έκανε εταίρο και συνεταίρο τον ακροδεξιό Καμμένο.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ
Θα έρθει μια μέρα που ο Τσίπρας θα ξυπνήσει και δεν θα μπορεί να αντέξει τα αποτελέσματα της αθλιότητας με την οποία πολιτεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια. Όπου και να τον πιάσεις, δεν μπορείς να τον δικαιολογήσεις. Καλός ο καιροσκοπισμός, καλός ο τυχοδιωκτισμός, καλή η ιδιοτελής προσέγγιση της πολιτικής, αλλά τα αποτελέσματα έρχονται στο τέλος. Και το τέλος θα είναι κακό.

Ροή Ειδήσεων

“Τελειώνει του Ποντένσε στη Γουλβς” • Tvkosmos

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι πλεόν η μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς, όπως υποστηρίζουν στην Αγγλία. Στο Νησί, μάλιστα, η υπόθεση θεωρείται τελειωμένη και...

Θεραπεία για όλους τους καρκίνους

Ένα νέο είδος ανοσοποιητικού κυττάρου που εξοντώνει σχεδόν όλα τα καρκινικά κύτταρα, ανακαλύφθηκε τυχαία από Βρετανούς επιστήμονες, οι οποίοι -αν και είναι ακόμη νωρίς-...

Τσεκάρει την αγορά για φορ • Tvkosmos

Δεδομένου ότι η Γούλβς έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Νέλσον Ολιβέιρα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ελέγχουν τη χειμερινή αγορά για επιθετικό, καθώς σε...