Αρχική Τοπικά Ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος στην τηλεόραση και ραδιόφωνο ΚΟΣΜΟΣ και στον Κλεάνθη...

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος στην τηλεόραση και ραδιόφωνο ΚΟΣΜΟΣ και στον Κλεάνθη Λοΐζο

Εφ’ ολης της ύλης μίλησε στην τηλεόραση και ραδιόφωνο ΚΟΣΜΟΣ και στον Κλεάνθη Λοΐζο ο Περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Υδατοδρόμια, ύδρευση Ρόδου, αθλητικές εγκαταστάσεις νησιών νοτίου Αιγαίου, σχέσεις κυβέρνησης και περιφέρειας, σχέσεις με πρωθυπουργό, τουρισμός κ.α. ήταν τα θέματα που αναπτύχθηκαν στην εκπομπή.

ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ: Με γοργούς ρυθμούς κινείται η όλη προσπάθεια και συμπαραστάτη το κεντρικό κράτος. Δεσμεύτηκε ότι σ’ αυτήν την περιφερειακή θητεία του θα πετούν τα υδροπλάνα.

ΥΔΡΕΥΣΗ ΡΟΔΟΥ: Εξήγγειλε μια μεγάλη απόφαση και πρωτοβουλία για ένα γιγαντιαίο έργο που είναι το μεγαλόπνοο έργο ύδρευσης, από το φράγμα Γαδουρά, ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του νησιού της Ρόδου σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Ροδίων, Αντώνη Καμπουράκη.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ: Έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις αθλητικές εγκαταστάσεις σε ολα τα νησιά. Στην υπηρεσία των νέων.

ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ/ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ: Άριστες σχέσεις και πρακτικές σε κοινό αναπτυξιακό πνεύμα η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κατανοούν και ανταποκρίνονται στις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας. Αναφερθηκε δε στις διμηνιαίες συσκέψεις των περιφερειαρχών εν είδη υπουργικων συμβουλίων με τον πρωθυπουργό ακόμη δε και στο τριψήφιο τηλέφωνο για απ’ ευθείας επικοινωνία με όλους τους υπουργούς και τον πρωθυπουργό.

ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ:  Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας του Περιφερειάρχη με τους Δημάρχους των νησιών. Και αυτό ισχύει σήμερα. Κάτι που δεν συνέβαινε σε ικανοποιητικό βαθμό με όλους, όπως στη Ρόδο, κατά το παρελθόν. Σήμερα, ανέφερε, η διάθεση συνεργασίας βαίνει υπέρ του συμφέροντος των νησιών μας.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Το νότιο Αιγαίο ήταν και θα συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό στον τουρισμό.

Ροή Ειδήσεων

Ο Γουίλιαμ προπονείται για βασιλιάς

Ο Γουίλιαμ προπονείται για βασιλιάς - Οι κρυφές συσκέψεις και η τεράστια περιουσία ΑρχικήΔιεθνήΟ Γουίλιαμ προπονείται για βασιλιάς – Οι κρυφές συσκέψεις και η τεράστια...

Απάντησε με… ειρωνικό τρόπο στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ • Tvkosmos

Δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ. Σχετικές Ειδήσεις Ο «δικέφαλος του Βορρά» απάντησε με ειρωνική διάθεση και «ζητάει» συγγνώμη για τις...

Γεραπετρίτης μιλάει… Λόγια του αέρα • Tvkosmos

Αύριο λίγο πριν τις 10.00 το πρωί την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου για συνάντηση με τον Έλληνα  πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, θα περάσουν ο πρόεδρος...

Παραιτήσεις και νέα σύνθεση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ • Tvkosmos

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση της Επιτροπής Εφέσεων μετά την παραίτηση του προέδρου Γεράσιμου Διονυσάτου και δύο ακόμα τακτικών μελών....