«Ευτυχώς για τον ελληνικό λαό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απάλλαξε τη χώρα από το ΔΝΤ οριστικά», αναφέρει το πρωθυπουργικό γραφείο σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκης

Επίθεση στην Νέα Δημοκρατία εξαπολύει το γραφείο του πρωθυπουργού με αφορμή τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Χωρίς να απαντάει στην πρόταση του προέδρου της ΝΔ, για το εάν θα ψηφίσει την τροπολογία που θα φέρει η αξιωματική αντιπολίτευση στη Βουλή για τη μη μείωση του αφορολόγητου, το Μέγαρο Μαξίμου επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας «Ο κ. Μητσοτάκης που είχε ομολογήσει στη ΔΕΘ πως η ΝΔ έχει στο πρόγραμμά της τη μείωση του αφορολόγητου, μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού όπου δεσμεύθηκε για τη διατήρησή του, έσπευσε να προαναγγείλει τροπολογία για την κατάργησή του. Για ακόμη μία φορά τρέχει να μαζέψει τις δηλώσεις του που δεν τόλμησε ούτε το ΔΝΤ να κάνει. Όπως με το “δώρο Χριστουγέννων”, το “ξεπερασμένο 8ωρο” και πολλές άλλες νεοφιλελεύθερες ακρότητες. Ας μη βιάζεται και λίαν συντόμως θα βρεθεί και πάλι στη δύσκολη θέση να ψηφίζει τις επιλογές του Πρωθυπουργού για μέτρα ελάφρυνσης από το υπερπλεόνασμα…».

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη το Μέγαρο Μαξίμου σημειώνει ότι «επέλεξε την εργατική Πρωτομαγιά για πει χωρίς ντροπή στους εργαζόμενους πως:

– Η μαύρη εργασία αποτελεί επιλογή των εργαζομένων και όχι παρανομία των εργοδοτών

– Επιμένει στο ασφαλιστικό Πινοσέτ, για να εξυπηρετήσει τα επιχειρηματικά συμφέροντα με τη διάλυση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης».

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι σαρξ εκ της σαρκός του ΔΝΤ.

Ευτυχώς για τον ελληνικό λαό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απάλλαξε τη χώρα από το ΔΝΤ οριστικά και ο ελληνικός λαός θα την απαλλάξει και από τον κ. Μητσοτάκη», καταλήγει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.Source link