Αρχική Πολιτική Ο Κοντοζαμάνης ο πιο επιτυχημένος υφυπουργός του Μητσοτάκη

Ο Κοντοζαμάνης ο πιο επιτυχημένος υφυπουργός του Μητσοτάκη

Η απόφαση του Πρωθυπουργού να επιλέξει από την πρώτη στιγμή νέα στελέχη στη Κυβέρνηση του ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Πρόσωπα με πλούσια βιογραφικά που έπεσαν στο στίβο της μάχης απότομα με τον πήχη να βρίσκεται πολύ ψηλά.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο υφυπουργός Υγείας ο οποίος ένα χρόνο τώρα κάνει μεγάλο θόρυβο με τη δουλειά του και όχι με τη φωνή του. Δεν είναι από τις περιπτώσεις που αγαπούν τον φακό, ούτε επεδίωξε ποτέ την αυτοπροβολή.

Μπήκε στο γραφείο του και από την πρώτη στιγμή σήκωσε τα μανίκια για να ανταποκριθεί στις δύσκολες συνθήκες ενός απαιτητικού υπουργείου, το οποίο δικαίως πολιτικά χαρακτηρίζεται βραδυφλεγής βόμβα.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης αποτελεί παράδειγμα ενός εργάτη μέσα στο Κυβερνητικό σχήμα που έχει αντιληφθεί το μέγεθος της ευθύνης και προχωρά μεθοδικά το έργο του έχοντας πετύχει μέχρι σήμερα εκτός των άλλων  να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού. Η πανδημία ανέβασε τον πήχη ακόμη περισσότερο αλλά εκείνος οπλισμένος με δύναμη και αποφασιστικότητα σήκωσε ένα μεγάλο βάρος για την εκπόνηση και υλοποίηση ενός σχεδίου που κέρδισε το σεβασμό της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Για όσους τον γνωρίζουν καλά οι επιδόσεις αυτές δεν ήταν έκπληξη, απλά δικαίωσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιλογή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επικείμενο ανασχηματισμό ο Βασίλης Κοντοζαμάνης θα παραμείνει στο πόστο του με πιθανότητες να του δοθούν αυξημένες αρμοδιότητες!

Source link

Ροή Ειδήσεων

Μετατίθεται η επιστροφή του Μάικ Τάισον στα ρινγκ • Tvkosmos

Η επιστροφή του Μάικ Τάισον στα ρινγκ μετά από 15 χρόνια πρόκειται να τεθεί σε παύση τουλάχιστον για δύο μήνες ακόμη, αφού, ο προγραμματισμένος...

Με 26 κρούσματα θετικά θα παίξει η Ιτιχάντ Τανγκέρης κόντρα στην Μπερκάνε

Με 26 κρούσματα θετικά θα παίξει η Ιτιχάντ Τανγκέρης κόντρα στην Μπερκάνε • Tvkosmos Source link

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 126 τα νέα κρούσματα

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 126 τα νέα κρούσματα - Ανέβηκαν στους 24 οι διασωληνωμένοι • Tvkosmos Source link

Κόκκινο της ΑΕΚ σε Ινσούα και Βράνιες • Tvkosmos

Η ΑΕΚ αποσύρει την προσφορά που είχε καταθέσει στον Αργεντινό Εμάνουελ Ινσούα, καθώς δεν μπορεί άλλο να περιμένει και να πηγαίνει πίσω ο μεταγραφικός...

Κρατική ενίσχυση €1,2 εκατ. στους πλημμυροπαθείς δήμους • Tvkosmos

ΕΥΒΟΙΑ: Κρατική ενίσχυση €1,2 εκατ. στους πλημμυροπαθείς δήμους • Tvkosmos Source link