Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε να αλλάξει ο νόμος για την φύλαξη των Πανεπιστημίων!
Για να στοχοποιεί τις Πανεπιστημιακές αρχές και να μήν τολμούν να καλούν ποτέ την Αστυνομία.

Αυτός ο αξιέπαινος Πρύτανης δεν έκανε τίποτε άλλο από αυτό που όριζε ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ!

Εκείνος ο νόμος έλεγε ότι μπορεί να επεμβαίνει η Αστυνομία όταν τελούνται παράνομες πράξεις και εφ’όσον ζητήσουν οι Πρυτανικές αρχές την παρέμβασή της.
Παρ’ όλα αυτά στοχοποίησαν τον Πρύτανη και απέδειξαν περίτρανα ότι όλα αυτά που λένε για δήθεν περιορισμό του Πανεπιστημιακού ασύλου με τον νέο νόμο και για αστυνομοκρατία, είναι τρίχες κατσαρότατες!

Ο σκοπός είναι να μην ξηλωθούν οι γιάφκες των μπαχαλάκηδων μέσα στα Πανεπιστήμια και “τολμήσει” κάποιος ετεροϊδεάτης της Αριστεράς να κάνει ποτέ διάλεξη και συζήτηση μέσα σε αμφιθέατρο Πανεπιστημίου.

Για την πληροφόρηση να αναφέρω ότι συνελήφθηκαν 31 άτομα, 12 από αυτούς ήταν φοιτητές και 19 εξωπανεπιστημιακοί!!!

Δεν είχαν ούτε την πολιτική σκέψη να κάνουν “τουμπεκί” σε αυτήν την περίπτωση για να δικαιολογήσουν έστω και τυπικά την αντίδρασή τους στον νέο νόμο!

Θα μπορούσαν έστω και υποκριτικά να πούν: “τί θέλετε την Αστυνομία στα Πανεπιστήμια, εφ’όσον η αστυνομία μπήκε με τον δικό μας νόμο και επέβαλε την τάξη”.

Η εξάρτησή τους από την δράση των μπαχαλάκηδων για την αποδυνάμωση της κυβέρνησης είναι τέτοια, που δεν αφήνει περιθώρια σκέψης ούτε για να τηρήσουν τα προσχήματα!