Αρχική Πολιτική Ο Φρουζής… έδειξε την προστατευόμενη μάρτυρα «Αικατερίνη Κελέση»

Ο Φρουζής… έδειξε την προστατευόμενη μάρτυρα «Αικατερίνη Κελέση»

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής «έδειξε» ποια είναι η προστατευόμενη μάρτυρας «Αικατερίνη Κελέση», κατά τη διάρκεια της Προανακριτικής Επιτροπής για τη σκευωρία της Novartis.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas στην πολύωρη κατάθεση του στην Προανακριτική Επιτροπή που συνεχίζεται, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η προστατευόμενη μάρτυρας με το ψευδώνυμο «Αικατερίνη Κελέση» να είναι πρώην συνεργάτιδά του.

Το θέμα ετέθη από τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου.

Κεγκέρογλου: Εχετε υποψία για το ποια είναι η προστατευόμενη μάρτυρας Αικατερίνη Κελεση;

Φρουζής: Κάτι έχω στο μυαλό μου.

Υψηλάντης: Η κ. Κελέση μήπως ήταν συνεργάτιδά σας;

Φρουζής: Δεν ξέρω, πιθανολογώ πάνω από τη βάση.

Μαρκόπουλος: Σε τι ποσοστό είστε σίγουρος;

Φρουζής: Με πολύ καλές πιθανότητες. Σε καλό ποσοστό.

«Οικονομικό ήταν το κίνητρο των προστατευόμενων μαρτύρων»

Ακόμη, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος Φρουζής αρνήθηκε όλες τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, ενώ όσον αφορά την κατάθεση της «Αικατερίνης Κελέση» λέει ότι ήταν όλα ψέματα.

«Το κίνητρο των προστατευόμενων είναι οικονομικό και δεύτερο τους έπιασαν ίσως με τη γίδα στην πλάτη», τόνισε το πρώην στέλεχος της Novartis.

Φρουζής: «Ουδέποτε συναντήθηκα με τον Λοβέρδο»

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis ανέφερε ότι η εταιρεία του παρουσίασε σημαντικές ζημιές την περίοδο 2010-2012, ενώ προσέθεσε πως ουδέποτε συναντήθηκε με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής είπε ότι οι ζημιές του κλάδου λόγω της πολιτικής μείωσης των τιμών συνεχίστηκε έως το 2015, για να αναστραφεί η κατάσταση την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε ευνοϊκή πολιτική για την φαρμακοβιομηχανία» φέρεται να είπε, για να προσθέσει σε άλλο σημείο ότι η δική του εταιρεία αύξησε τον ετήσιο τζίρο κατά 100 εκατομμύρια ευρώ.

Παρά τα επίσημα στοιχεία που έχει καταθέσει και ο Ανδρέας Λοβέρδος, τα οποία εμφανίζουν την καθοδική πορεία της φαρμακευτικής δαπάνης την περίοδο 2010-2015, η κυρία Ελένη Τουλουπάκη προχώρησε σε άσκηση δίωξης, στηριζόμενη σε όσα είπαν οι «κουκουλοφόροι» μάρτυρες.

Ακόμα, ο Κωνσταντίνος Φρουζής ανέφερε ότι πότε δεν έγινε συνάντηση Χασαπόπουλου και Λοβέρδου.

Επίσης, διαψεύδει και την κατάθεση Σαράφη σχετικά με την σχέση Μανιαδάκη – Λοβέρδου.

Για την πρόταση που έκανε η Ελένη Τουλουπάκη όταν πήγε στην άτυπη συνάντηση μαζί της ο Κωνσταντίνος Φρουζής ανέφερε ότι «η κ. Τουλουπάκη μου πρότεινε ευνοϊκή μεταχείριση και όχι να είμαι κουκουλοφόρος μάρτυρας».

Source link

Ροή Ειδήσεων

Άλμα Προμηθέα, στις πλάτες του Μαυροκεφαλίδη, για τους «8» (video) • Tvkosmos

Άλμα Προμηθέα, στις πλάτες του Μαυροκεφαλίδη, για τους «8» (video) • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΆλμα Προμηθέα, στις πλάτες του Μαυροκεφαλίδη, για τους «8» (video) Source link

«Μην ψηφίσετε την τροπολογία που αλλοιώνει το πρωτάθλημα» • Tvkosmos

Ολυμπιακός: «Μην ψηφίσετε την τροπολογία που αλλοιώνει το πρωτάθλημα» • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΟλυμπιακός: «Μην ψηφίσετε την τροπολογία που αλλοιώνει το πρωτάθλημα» Source link

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Κυβέρνηση Ολυμπιακού»

Διαβάστε στην Άποψη: «Η Βόρεια Ελλάδα βράζει, very soon και η Νότια» έγραψε χαρακτηριστικά Η ανάρτηση - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Κυβέρνηση Ολυμπιακού» - δημοσιεύτηκε στο iapopsi.gr Source link...

Το μεσημέρι της Τετάρτης η απόφαση της Βουλής για την τροπολογία • Tvkosmos

Το μεσημέρι της Τετάρτης η απόφαση της Βουλής για την τροπολογία • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΤο μεσημέρι της Τετάρτης η απόφαση της Βουλής για την τροπολογία Source link...

Πεντάγωνο: Ξεκινά δοκιμές στο νέο αμερικανικό υπερόπλο

Οι πύραυλοι που πετούν με ταχύτητα πέντε φορές μεγαλύτερη του ήχου και ελίσσονται εν πτήση, γίνονται πρώτη προτεραιότητα Το Πεντάγωνο σχεδιάζει μια «πολύ επιθετική» επέκταση...