Από A. AE
09:06 – 05/08/2020
Τελευταία Ενημέρωση 20:59 – 05/08/2020

Στο Δελφινάριο βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, όπου παρακολούθησε, μαζί με την οικογένεια του την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, «Dettolμη και Γοητεία».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, με την σύζυγό του. Γιώτα Παναγιωτοπούλου και τις δύο κόρες του,Δήμητρα και Ιωάννα, πήγαν στο θέταρο φορώντας μάσκες.

O Μάρκος Σφερλής έχει στην παράστασή του ένα νούμερο που σατιρίζει τον Νίκο Χαρδαλιά, με τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας να τονίζει χαρακτηριστικά στις κάμερες πως «το χιούμορ είναι πηγή έμπνευσης για όλους».

Το χιούμορ το χρειαζόμαστε στη ζωή μας. Είναι μια πολύ όμορφη βραδιά για έναν πάρα πολύ καλό σκοπό. Όλοι γινόμαστε κρίκοι της αλυσίδας αλληλεγγύης και προσφοράς του “Όλοι μαζί μπορούμε”. Μια τεράστια προσπάθεια στο πλευρό των συνανθρώπων που χρίζουν ανάγκης. Και είναι μεγάλη χαρά και τιμή που οικογενειακώς βρισκόμαστε εδώ. Αν δεν δεχόμουν τη σάτιρα δεν θα ήμουν ούτε εδώ ούτε πουθενά αλλού. Το χιούμορ είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για όλους μας και θα πρέπει να μην αισθανόμαστε κανένα κόμπλεξ απέναντι σε αυτό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας μετά την παράσταση στις κάμερες.

Source link