Αρχική Αθλητικά Νιάου – Νιάου στα κεραμίδια, αλλά η γάτα δεν πιάνεται… • Tvkosmos

Νιάου – Νιάου στα κεραμίδια, αλλά η γάτα δεν πιάνεται… • Tvkosmos

Με τα στοιχεία που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας από το One Channel, προκύπτει σύνδεση του Ιβάν Σαββίδη με τον Ξάνθη.

Σχετικές Ειδήσεις

Το ερώτημα, ωστόσο, που τίθεται είναι γιατί δυο επιχειρηματίες, ο ένας εξ αυτών, μάλιστα, ο Συγγελίδης να είναι μεγάλης οικονομικής επιφάνειας (Πανόπουλος ο άλλος), δέχτηκαν να παραμείνουν απλοί υπάλληλοι μιας εταιρίας, την οποία δημιούργησαν πριν από 20 χρόνια, έχοντας «μπροστινό» του «alter ego» του Ιβάν Σαββίδη, τον Νίκο Χαλαβαζή.

Ναι μεν, δεν αποδεικνύεται ότι οι μετοχές της Ξάνθης ότι είναι πακεταρισμένες σε κάποια offshore που ν’ ανήκει σε κάποιον άλλον ή πιθανόν στον ίδιο το Σαββίδη.

Είναι ωστόσο, δύσκολο να πιστέψει ο οποιοσδήποτε ότι Συγγελίδης και Πανόπουλος έμειναν στην ΠΑΕ για να γίνουν τα παιδιά «για όλες τις δουλειές» του Χαλαβαζή, προέδρου του αθλητικού κέντρου που ανήκει στο Σαββίδη.

Γι αυτό και iapopsi.gr αναφέρει ότι το όλο θέμα μπορεί να κάνει «νιάου – νιάου στα κεραμίδια», αλλά να πιαστεί η γάτα και να παρουσιαστεί στους άλλους… ενοίκους, δεν είναι εύκολο, συν το γεγονός ότι θα προκαλέσει τεράστιες παρενέργειες.

Είναι δύσκολο, ακόμα κι αν η γάτα νιαουρίζει, ν’ αποδειχτεί ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία. Ουσιαστικά, όμως, ούτε ο «Γιώργος ο Κύκνος», μασκότ της Ξάνθης δεν πιστεύει ότι η Ξάνθη δεν έχει σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη.

Και μετά τα σημερινά, ο μεν Αυγενάκης με την ΕΕΑ είναι στα σχοινιά ο δε Μητσοτάκης θα προτιμούσε να παραμείνει τα παλάτια του Μπάκιγχαμ, παρά να δώσει λύση σ’ ένα τέτοιο θέμα.

Ξάνθη: «Πανόπουλος-Συγγελίδης θα διαφυλάξουν το όνομά τους»

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ροή Ειδήσεων

Ο Καρέρα ανέλαβε την ΑΕΚ (pic) • Tvkosmos

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ είναι ο Μάσιμο Καρέρα και με…υπογραφές. Σχετικές Ειδήσεις Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας,το μεσημέρι της...

Προβληματίζουν οι 21 καταδρομικές επιθέσεις • Tvkosmos

Ποιος είναι ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση νέων χτυπημάτων Οι 21 καταδρομικές επιθέσεις χθες τα ξημερώματα από αντιεξουσιαστές σε όλη την Αθήνα, προβληματίζουν τους επιτελείς...

«Χαιρέτησε» τον Κωστένογλου η ΑΕΚ • Tvkosmos

Από Μ. Δ. 13:04 - 08/12/2019 Τελευταία Ενημέρωση 13:05 - 08/12/2019 Το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο ήταν το τελευταίο του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο...

Πάνω από 1.500 καταγγελίες στο «1142» τις πρώτες δυο εβδομάδες λειτουργίας • Tvkosmos

Αντικαπνιστικός νόμος: Πάνω από 1.500 καταγγελίες στο «1142» τις πρώτες δυο εβδομάδες λειτουργίας • Tvkosmos ΑρχικήΕλλάδαΑντικαπνιστικός νόμος: Πάνω από 1.500 καταγγελίες στο «1142» τις πρώτες...