Αρχική Αθλητικά Νιάου – Νιάου στα κεραμίδια, αλλά η γάτα δεν πιάνεται… • Tvkosmos

Νιάου – Νιάου στα κεραμίδια, αλλά η γάτα δεν πιάνεται… • Tvkosmos

Με τα στοιχεία που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας από το One Channel, προκύπτει σύνδεση του Ιβάν Σαββίδη με τον Ξάνθη.

Σχετικές Ειδήσεις

Το ερώτημα, ωστόσο, που τίθεται είναι γιατί δυο επιχειρηματίες, ο ένας εξ αυτών, μάλιστα, ο Συγγελίδης να είναι μεγάλης οικονομικής επιφάνειας (Πανόπουλος ο άλλος), δέχτηκαν να παραμείνουν απλοί υπάλληλοι μιας εταιρίας, την οποία δημιούργησαν πριν από 20 χρόνια, έχοντας «μπροστινό» του «alter ego» του Ιβάν Σαββίδη, τον Νίκο Χαλαβαζή.

Ναι μεν, δεν αποδεικνύεται ότι οι μετοχές της Ξάνθης ότι είναι πακεταρισμένες σε κάποια offshore που ν’ ανήκει σε κάποιον άλλον ή πιθανόν στον ίδιο το Σαββίδη.

Είναι ωστόσο, δύσκολο να πιστέψει ο οποιοσδήποτε ότι Συγγελίδης και Πανόπουλος έμειναν στην ΠΑΕ για να γίνουν τα παιδιά «για όλες τις δουλειές» του Χαλαβαζή, προέδρου του αθλητικού κέντρου που ανήκει στο Σαββίδη.

Γι αυτό και iapopsi.gr αναφέρει ότι το όλο θέμα μπορεί να κάνει «νιάου – νιάου στα κεραμίδια», αλλά να πιαστεί η γάτα και να παρουσιαστεί στους άλλους… ενοίκους, δεν είναι εύκολο, συν το γεγονός ότι θα προκαλέσει τεράστιες παρενέργειες.

Είναι δύσκολο, ακόμα κι αν η γάτα νιαουρίζει, ν’ αποδειχτεί ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία. Ουσιαστικά, όμως, ούτε ο «Γιώργος ο Κύκνος», μασκότ της Ξάνθης δεν πιστεύει ότι η Ξάνθη δεν έχει σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη.

Και μετά τα σημερινά, ο μεν Αυγενάκης με την ΕΕΑ είναι στα σχοινιά ο δε Μητσοτάκης θα προτιμούσε να παραμείνει τα παλάτια του Μπάκιγχαμ, παρά να δώσει λύση σ’ ένα τέτοιο θέμα.

Ξάνθη: «Πανόπουλος-Συγγελίδης θα διαφυλάξουν το όνομά τους»

Source link

Ροή Ειδήσεων

O Παναθηναϊκός έβαλε φρένο 0-0 στο σερί του Ολυμπιακού • Tvkosmos

Ο Παναθηναϊκός έβαλε φρένο στο απόλυτο των νικών που είχε ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ και παρά τα πολλά του προβλήματα κράτησε τους πρωταθλητές...

Απόλυτος κυρίαρχος ο Μητσοτάκης – Παρακράτος ο ΣΥΡΙΖΑ

Στον απόλυτο σταρ της πολιτικής κεντρικής σκηνής αναδεικνύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με το Βαρόμετρο της Opinion Poll. Στη νέα δημοσκόπηση γίνεται αποτύπωση του...

Πατείς με, πατώ σε στον Αλίαρτο παρουσία βουλευτών και δημάρχων

Πατείς με, πατώ σε στον Αλίαρτο παρουσία βουλευτών και δημάρχων ΑρχικήΕλλάδαΠατείς με, πατώ σε στον Αλίαρτο παρουσία βουλευτών και δημάρχων Source link

ΣΟΚ. Δύο νεκρά άλογα στον Ιππόδρομο Λευκωσίας και τρεις αναβάτες στο νοσοκομείο

ΣΟΚ. Δύο νεκρά άλογα στον Ιππόδρομο Λευκωσίας και τρεις αναβάτες στο νοσοκομείο • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΣΟΚ. Δύο νεκρά άλογα στον Ιππόδρομο Λευκωσίας και τρεις αναβάτες στο...