Η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ παραμένει έκρυθμη και ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε τις ομάδες πως θα διεξαθχεί νέο Δ.Σ το πρωί του Σαββάτου (18/5) ανάμεσα στους παράγοντες των ομάδων της Basket League.

Σχετικές Ειδήσεις

Το εξώδικο του Ολυμπιακού απέναντι στην διοργανώτρια αρχή θα βρεθεί σε… πρώτο πλάνο, ενώ αναμένεται να συζητηθούν ξανά όλα τα θέματα που απασχολούν τις ομάδες, λίγο πριν ξεκινήσουν τα πλέι-οφ.

Ο Ολυμπιακός με εξώδικη επιστολή στη διοργανώτρια του πρωταθλήματος, την καλεί να ανακαλέσει την παράνομη επικύρωση της βαθμολογίας για την κανονική περίοδο και να αναβάλλει άμεσα την έναρξη των πλέι-οφ.

Ταυτόχρονα, ο Ολυμπιακός ζήτησε την άμεση παραίτηση του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου και της νομικής συμβούλου, Ελένης Γονιδάκη, «για όσα αναληθή και παραπλανητικά δήλωσαν εν γνώσει τους κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, κατευθύνοντας, με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη να προβούν στη λήψη της σχετικής απόφασης».

Παράλληλα οι Πειραιώτες δηλώνουν για ακόμη μία φορά ότι επιφυλάσσονται να στραφούν νομικά εναντίον κάθε νομικού και φυσικού προσώπου για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων της ομάδας τους.

 

Source link