Στα δικαστήρια της Ευελπίδων μεταφέρθηκε ο 38χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας πριν 10 χρόνια.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε με αστυνομική κλούβα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ερωτηθείς για το αν έχει να δηλώσει κάτι είπε το εξής:

«Nα πείτε στο Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του».

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον πρώην προπονητή στη Σάμο, τον συνέλαβαν και σήμερα έφτασε με το πλοίο της γραμμής στον Πειραιά.

Πριν λίγο έφτασε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Tις προηγούμενες ημέρες, ο εισαγγελέας κ. Στεφανάτος που χειρίζεται την υπόθεση και ενώπιον του οποίου έγινε η καταγγελία από την Σοφία Μπεκατώρου, έχει ήδη λάβει κατάθεση τόσο από την 21χρονη σήμερα αθλήτρια, όσο και από τους γονείς της.

Μετά την λήψη των καταθέσεων φέρεται να εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 38χρονου, που βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αποπλάνησης κατ’ εξακολούθηση και της κατάχρηση σε ασέλγεια.

Ο ίδιος ο προπονητής σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι «δεν υπήρξε βιασμός, είχαμε σχέση, ήμουν ερωτευμένος», ενώ ισχυρίζεται ότι τότε το κορίτσι ήταν 15 ετών. Μάλιστα, έκανε λόγο για προοπτική γάμου, επιχειρώντας να ισχυριστεί ότι η οικογένεια του κοριτσιού τον είχε πλησιάσει επειδή είχε χρήματα και πως μέχρι αποκαλυφθεί η υπόθεση επιθυμούσε να την παντρευτεί.

Source link