Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Μια καθαρά προσωπική άποψη που έχω είναι ότι η αντιπολίτευση και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνουν όλα αυτά που κάνουν για την εξουσία και την καρέκλα, σε αυτήν την φάση τουλάχιστον!

Γνωρίζουν ότι τα κουκιά δεν τους βγαίνουν ούτε με την απλή αναλογική και ότι είναι στα σίγουρα δεύτερο κόμμα με διαφορά.

Ο στόχος τους σε αυτήν την φάση είναι καθαρά και μόνον, ο Μητσοτάκης.

Γνωρίζουν ότι με Μητσοτάκη Πρωθυπουργό και μια δεύτερη τετραετία, η Ελλάδα θα είναι μιά άλλη Χώρα μετά από 5χρόνια!
Οικονομικά, γεωπολιτικά και ενεργειακά εάν συνεχιστεί η πολιτική Μητσοτάκη μετά από 5 χρόνια το επίπεδο του Έλληνα θα έχει ανέβει κατά πολύ τόσο στους βασικούς μισθούς όσο και στις απολαβές των ελευθέρων επαγγελματιών και των συνταξιούχων.

Εάν είμαστε και τυχεροί και βρεθούν και κοιτάσματα υδρογονανθράκων στις γεωτρήσεις που θα γίνουν σίγουρα μέσα στην επόμενη τετραετία, τοτε πραγματικά θα αλλάξουμε επίπεδο.

Μέχρι τώρα ακούγαμε διάφορους οικονομικούς αριθμούς για (Ανάπτυξη, ΑΕΠ, χρέος κ.λ.π.) αλλά ο κόσμος δεν έβλεπε τίποτε στην τσέπη του.
Τώρα όλες αυτές οι επιδοτήσεις για το ρεύμα, τα καύσιμα και τον πληθωρισμό, είναι από τα περισσεύματα που δημιουργούνται με τα αυξημένα έσοδα του προϋπολογισμού που επιτρέπουν αυτές τις παροχές χωρίς να διαταραχθεί η δημοσιονομική ισορροπία και χωρίς να έχουμε γκρίνιες από την Ε.Ε..

Μετά τις 20/08 που βγαίνουμε επιτέλους από την αυξημένη εποπτεία των “Θεσμών” τα πράγματα γίνονται ακόμη πιό εύκολα για την κυβέρνηση.

Όλα αυτά τα γνωρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ και γνωρίζουν επίσης ότι εάν πολίτης έχει οικονομική ευχέρεια, τα παιδιά του σπουδάζουν χωρίς να κινδυνεύουν να γυρίσουν σπίτι κλεμένα και δαρμένα, η Χώρα είναι ισχυρή σε όσους επιβουλεύονται την ακεραιότητά μας και η όποια βελτιώση των οικονομικών δεικτών περνάει και σε αυτόν, η Αριστερά δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης.

Εάν δεν υπάρχουν θέματα για να βγαίνει στο πεζοδρόμιο, η Αριστερά είναι πεθαμένη.
Για αυτό λοιπόν υποστηρίζω με επιμονή ότι ο στόχος αυτήν την στιγμή είναι ο Μητσοτάκης και όλα τα υπόλοιπα έπονται.
Με αήθεις και χυδαίες επιθέσεις στο πρόσωπό και την οικογένειά του, έχουν εκχυδαϊσει την πολιτική ζωή της Χώρας και έπονται και χειρότερα μέχρι τις εκλογές.

Για αυτό για πρώτη φορά στην 45χρονη θητεία μου στην Ν.Δ. έχω γίνει “προσωπολάτρης”!
Στηρίζω τον Κυριάκο με όλες μου τις δυνάμεις για όλους αυτούς τους λόγους και παρακαλώ όλους αυτούς που έχουν επι μέρους διαφωνίες, να σκεφτούν όλα αυτά στον δρόμο πρός την κάλπη.
Μετά την απομάκρυνση από το εκλογικό τμήμα, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!