Αύριο Τρίτη στις 12:00 στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου «Η Ελλάδα Μετά V»

Από Ν. ΤΚ
22:06 – 11/10/2021
Τελευταία Ενημέρωση 22:07 – 11/10/2021

Συνεχίζεται αύριο Τρίτη 12 Οκτωβρίου η δεύτερη ημέρα του ετήσιου συνεδρίου «Η Ελλάδα Μετά» το οποίο διοργανώνει ο ΚΥΚΛΟΣ ΙΔΕΩΝ το φόρουμ οικονομικό-πολιτικού διαλόγου που ίδρυσε το 2015, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ανάμεσα στις πλούσιες και ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητας των συζητήσεων του Συνεδρίου που είναι προγραμματισμένες ξεχωρίζει το αυριανό «τραπέζι» που ξεκινά στις 12:00 με θέμα «Οι δύο όψεις των πραγμάτων στη διεθνή και την ευρωπαϊκή οικονομία: η θέση τη Ελλάδας». Στο πάνελ των ομιλητών θα συμμετέχουν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MYTILINEOS Ευάγγελος Μυτιληναίος, καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της Αlpha Bank, Βασίλης Ψάλτης.

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος, Κώστας Καλλίτσης.

Θυμίζεται ότι το συνέδριο «Η Ελλάδα Μετά V» διοργανώνεται φέτος για πέμπτη χρονιά από τον ΚΥΚΛΟ ΙΔΕΩΝ, σε συνεργασία  με τη ΣΥΜΕΩΝ Γ. ΤΣΟΜΩΚΟΣ ΑΕ, έχοντας ως κεντρικό θέμα το ερώτημα: «Από την κρίση στην κανονικότητα ή η κρίση ως κανονικότητα;». Σημειώνεται επίσης ότι το φετινό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με φυσική κατά βάση παρουσία των ομιλητών στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138).

Ωστόσο λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων που επιβάλουν τα μέτρα υγειονομικής προστασίας από τον κορωνοϊό οι διοργανωτές παρακαλούν τις φίλες και τους φίλους του Κύκλου Ιδεών να προτιμήσουν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο μέσω διαδικτύου (Youtube & Facebook Live), έχοντας πάντα τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις και να συμμετάσχουν στη συζήτηση. (μέσω email: ekyklos.gr@gmail.com  & info@ekyklos.gr)

Για τις εργασίες της πρώτης μέρας του συνεδρίου: https://youtu.be/vQkOAwL7ry8   και Facebook Live Καθώς και από τις σελίδες: evenizelos.gr  &  ekyklos.gr

 

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here