Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στην Βουλή στις 18:30 όπου αναμένεται να ανακοινώσει πρωτοβουλίες για τον χώρο του ποδοσφαίρου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται στην σημερινή του ομιλία στη Βουλή να μιλήσει για το θέμα των ΠΑΟΚ και Ξάνθη, ανακοινώνοντας νέες πρωτοβουλίες επί του θέματος.

Σχετικές Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το σάλο που προκλήθηκε από την απόφαση της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, αλλά και την παρέμβαση της κυβέρνησης η οποία με τροπολογία άλλαζε την τιμωρία σε αφαίρεση βαθμών, τώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει νέες πρωτοβουλίες.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει στην Βουλή στις 18:30, στο πλαίσιο της συζήτησης για την αμυντική συμφωνία ΗΠΑ-Ελλάδας, και σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να ανακοινώσει πρωτοβουλίες για τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο κ.Μητσοτάκης θα αναλύσει το σκεπτικό της κυβέρνησης για την τροπολογία που ψηφίστηκε χθες και θα ζητήσει από όλους τους εμπλεκόμενους ήπια στάση ώστε επιλυθούν τα προβλήματα.

 

Source link