Αρχική Άποψη Με τη νοημοσύνη του 31,5%... "έχετε γεια βρυσούλες για τη ΝΔ"

Με τη νοημοσύνη του 31,5%… “έχετε γεια βρυσούλες για τη ΝΔ”

Διίστανται οι απόψεις σχετικά με την δήλωση Μητσοτάκη,ότι τους πολιτικούς του αντιπάλους δεν τους στέλνει στα δικαστήρια αλλά στις κάλπες και την Ιστορία!

Δεν ξέρω εάν την έκανε ενθυμούμενος τα λόγια του πατέρα του ότι “ήταν λάθος η παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου” ή ακολούθησε την ρήση του Κων/νου Καραμανλή ότι “τους πρωθυπουργούς δεν τους στέλνεις στα δικαστήρια, αλλά τους στέλνεις σπίτι τους”!

Η δήλωση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη θέλει να δείξει την πρόθεσή του για το πώς θα χειριστεί την υπόθεση NOVARTIS, εκμηδενίζοντας το αφήγημα που ήδη ξεκίνησε από τον ΣΥΡΙΖΑ, περί ρεβανσισμού!

Δεν νομίζω κανείς να πιστεύει ότι ο Μητσοτάκης, με έναν Γεραπετρίτη δίπλα του που είναι “γκουρού” στα δικονομικά έκανε την δήλωση τυχαία!

Σίγουρα στις ανεπτυγμένες Χώρες Δυτικού τύπου, ο κάθε πρωθυπουργός μπορεί να βρεθεί στα δικαστήρια και να καταδικαστεί, εφ’όσον υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις!
Έχουν υπάρξει αρκετά παραδείγματα και στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ!

Στην περίπτωση της NOVARTIS για την ηθική αυτουργία του Τσίπρα, δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν αποδείξεις.

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν μαγνητοφωνημένες συνομιλίες με τον Παπαγγελόπουλο, ούτε και ότι ο Τσίπρας εδωσε κάποια γραπτή έντολή για αυτό, ώστε να υπάρχουν έγγραφα!
Ακόμη και εάν ο Παπαγγελόπουλος ομολογήσει ότι τον έβαλε ο Τσίπρας, η κατάθεση αυτή δεν λαμβάνεται υπ’όψη καθ’όσον ο Παπαγγελόπουλος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση!
Σε περίιπτωση που παραπεμφθεί ο Τσίπρας με αποχρώσες ενδείξεις θα αθωωθεί σίγουρα!

Μπορεί όλοι μας να λέμε “τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια” και να βγάζουμε λογικούς συνειρμούς ότι δεν μπορεί ο Παπαγγελόπουλος να τα έκανε όλα αυτά χωρίς την ανοχή τουλάχιστον του Τσίπρα!
Στο δικαστήριο όμως δεν υπάρχει “τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια”!
Πρέπει να φέρεις και την γάτα για απόδειξη!

Εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι είναι ένοχος!
Όχι να αποδείξει ο Τσίπρας ότι είναι αθώος!

Σκεφτείτε την περίπτωση που παραπεμφθεί ο Τσίπρας και αθωωθεί!
Φωτιά στα μπατζάκια μας!

Με την νοημοσύνη του 31.5% που το ψήφισαν και τον θυμό των Κεντρώων ψηφοφόρων για την απερισκεψία που θα είχε κάνει ο Κυριάκος,έχετε γεια βρυσούλες για την ΝΔ. Θα υποδυθεί ο Τσίπρας τον νέο Ανδρέα και άντε πιάστον μετά…

Αθανάσιος Καμηλάρης

Ροή Ειδήσεων

Σοβαρή κρίση στο ερευνητικό κέντρο του (Ι.ΙΒ.Ε.Α.Α.) • Tvkosmos

Σοβαρή κρίση υπάρχει στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ), το πιο σύγχρονο ερευνητικό κέντρο και το μεγαλύτερο Σχολείο βιοϊατρικής έρευνας στην Ελλάδα,...

27χρονη έγκυος πιθανόν μολυσμένη, γέννησε ένα υγιές αγοράκι με καισαρική • Tvkosmos

Κίνα-Κοροναϊός: 27χρονη έγκυος πιθανόν μολυσμένη, γέννησε ένα υγιές αγοράκι με καισαρική • Tvkosmos ΑρχικήΔιεθνήΚίνα-Κοροναϊός: 27χρονη έγκυος πιθανόν μολυσμένη, γέννησε ένα υγιές αγοράκι με καισαρική Source link...

“Μου έλεγε ότι θέλει να πεθάνει νέος”(video) • Tvkosmos

ΜακΓκρέιντι για Μπράιαντ: "Μου έλεγε ότι θέλει να πεθάνει νέος"(video) • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΜακΓκρέιντι για Μπράιαντ: “Μου έλεγε ότι θέλει να πεθάνει νέος”(video) Source link

«Για να έχει κάθε παιδί το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή» • Tvkosmos

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου τραγουδάμε όλοι μαζί για το Ηλιτόμηνον και τα παιδιά που γεννιούνται πρόωρα. Για τα παιδιά αυτά (πολλές φορές μικρότερα του...