Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι οι αγώνες του Euro το προσεχές καλοκαίρι θα διεξαχθούν παρουσία φιλάθλων και χωρίς αλλαγές στον τρόπο της διεξαγωγής σε 12 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης…

«Πιθανότατα αυτό που μας φαίνεται περίεργο σήμερα να μην είναι τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο. Έχουμε ακόμη χρόνο για να το σκεφτούμε. Προς το παρόν, διατηρούμε την ίδια μορφή στη διοργάνωση και πιστεύουμε ότι θα έχουμε θεατές στα γήπεδα», τόνισε χαρακτηριστικά επί του θέματος ο πρόεδρος της UEFA, στο περιθώριο του Final-8 του Champions League, που διεξάγεται στη Λισσαβόνα.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2020 αναβλήθηκε για την περίοδο 11 Ιουνίου – 11 Ιουλίου 2021, προκειμένου να βρεθεί χώρος και χρόνος για την ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων και των φετινών διοργανώσεων των ευρωπαϊκών Κυπέλλων, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού!

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για ενδεχόμενη απουσία των θεατών από τα ματς ή για περιορισμένο αριθμό θεατών. Θέλω να παραμείνω αισιόδοξος, να στείλω θετική ενέργεια και πιστεύω πραγματικά ότι στο τέλος θα έχουμε θεατές στα ματς. Εάν αυτό δεν ήταν δυνατό, θα το είχαμε ήδη συζητήσει. Πιστεύω, ότι τα πράγματα θα εξομαλυνθούν πολύ πριν το νέο έτος», συμπλήρωσε ο Τσέφεριν.

Source link