Αρχική Αθλητικά «Μαρς» Λυσάνδρου σε «MEDIALUSO»/«InDigital Α.Ε.» • Tvkosmos

«Μαρς» Λυσάνδρου σε «MEDIALUSO»/«InDigital Α.Ε.» • Tvkosmos

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ…

Από A. A.
22:05 – 21/09/2019
Τελευταία Ενημέρωση 22:25 – 21/09/2019

Σχετικές Ειδήσεις

Σοβαρότατες ευθύνες για την προβληματική λειτουργία του VAR στην Ελλάδα έχει και η ανάδοχος εταιρεία (κοινοπραξία) «MEDIALUSO»/«InDigital Α.Ε.». Όπως επιβεβαιώθηκε στη σχετική σύσκεψη που έγινε στη ΓΓΑ.

Αρκετοί από τους συμμετέχοντες ήταν αυτοί που έθεσαν ζητήματα και ερωτήματα. Αλλά οι παριστάμενοι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας, κ.κ. Ρούπτσος και Corthay, δεν έδωσαν πειστικές απαντήσεις. Μιλούσαν γενικόλογα, με ευχολόγια, και ζητούσαν πίστωση χρόνου για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.

Με συνέπεια ο –συνήθως πράος– πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου, «να βγει από τα ρούχα του». Επεσήμανε ότι πολλά από τα προβλήματα είναι απόρροια της βιασύνης να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει το σύστημα.

Αναγνώρισε πως είναι αιτιολογημένο να υπάρχουν ορισμένα θέματα λειτουργίας σε ένα νέο σύστημα, αλλά τόνισε πως αυτό δεν πρέπει να αποτελεί άλλοθι για να «μπουν κάτω από το χαλί» οι ευθύνες για τα προβλήματα.

Μάλιστα, ένα από τα σημαντικότερα θέματα που τον «άναψαν» ήταν η έλλειψη ενημέρωσης. «Είναι σαν να μου λέτε ότι αγοράζω ένα αμάξι, το οδηγώ και η εταιρεία δεν μου γνωστοποιεί τα προβλήματα που έχει διαπιστώσει πως υπάρχουν», τόνισε απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της διαχειρίστριας εταιρείας.

Source link

Ροή Ειδήσεων

Η Εθνική δείχνει ότι και θέλει και μπορεί (video) • Tvkosmos

Νικηφόρα αποχαιρέτησε τον 10ο προκριματικό όμιλο του Euro 2020 η Εθνική. Επικράτησε απόψε (18/11), στο ΟΑΚΑ, της Φινλανδίας 2-1 (47′ Μάνταλος, 70′ Γαλανόπουλος –...

Σχέδιο της Κυβέρνησης να κλείσει η Μόρια

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει η Κυβέρνηση την προσπάθεια...

Όχι του Νεϊμάρ στους Γάλλους καθώς σκέφτεται πάντα την Μπάρτσα • Tvkosmos

Όχι του Νεϊμάρ στους Γάλλους καθώς σκέφτεται πάντα την Μπάρτσα • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΌχι του Νεϊμάρ στους Γάλλους καθώς σκέφτεται πάντα την Μπάρτσα Source link

Στο αυτόφωρο όσοι οδηγούν επικίνδυνα στην Περιφερειακή Οδό

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο όσοι οδηγούν επικίνδυνα στην Περιφερειακή Οδό ΑρχικήΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο όσοι οδηγούν επικίνδυνα στην Περιφερειακή Οδό Source link