Αρχική Πολιτική Μαλέλης: «Σε αποδρομή ο ΣΥΡΙΖΑ»

Μαλέλης: «Σε αποδρομή ο ΣΥΡΙΖΑ»

Αιχμές κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά και γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης.

«Δίνουμε μεγάλη προτεραιότητα στο κοινωνικό κράτος», τόνισε το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ακραία Φαινόμενα» και στους Τάκη Χατζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε αποδρομή. Απέτυχε να υλοποιήσει τις ελπίδες του ελληνικού λαού. Θα αποτύχει παταγωδώς και στην αντιπολίτευση. Εμείς δεν μπορούμε να αφήσουμε τη Νέα Δημοκρατία μόνη της να εφαρμόσει το πρόγραμμα της», ανέφερε ακόμα ο Σταμάτης Μαλέλης.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ο Σταμάτης Μαλέλης σημείωσε: «Θεωρώ ότι κινδυνεύουν οι κοινωνικές κατακτήσεις» και πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να εμποδίσουμε τη Νέα Δημοκρατία».

«Υπάρχει ένα κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας που σαφώς είναι νεοφιλελεύθερο», είπε ο Σταμάτης Μαλέλης και συμπλήρωσε: «Εάν πιστεύουνε ότι η ανάπτυξη θα έρθει από την ασύδοτη αγορά εμείς θα είμαστε απέναντι».

Σε σχέση με την προτεραιότητα του ΚΙΝΑΛ σημείωσε: «Δίνουμε μεγάλη προτεραιότητα στο κοινωνικό κράτος. Αν καθίσουμε και βάλουμε τα προγράμματά μας δίπλα και με του ΣΥΡΙΖΑ και με της Νέας Δημοκρατίας θα δούμε αυτές τις διαφορές. Για μας χρειάζεται ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο».

«Θέλουμε μία ισόρροπη ανάπτυξη και του κοινωνικού κράτους και της οικονομίας. Δεν βλέπουμε το ένα πάνω από το άλλο. Θέλουμε ελεύθερη αγορά με κανόνες και κοινωνικό κράτος. Και αυτό σημαίνει ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τον λαό. Όπως είχε κάνει το κοινωνικό συμβόλαιο με τον λαό ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1981. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανάπτυξη στον τόπο αν δεν έχουμε ένα θωρακισμένο κοινωνικό κράτος, αν ο άλλος δεν είναι σίγουρος για το ΕΣΥ, δεν είναι σίγουρος για την Παιδεία, δεν είναι σίγουρος για τη σύνταξή του», είπε ακόμαμ ο Σταμάτης Μαλέλης. 

Source link

Ροή Ειδήσεων

ΥΦΕΘΑ: Δεν φοβόμαστε. Πάντα έτοιμες οι Ένοπλες Δυνάμεις!

Γράφει η Μαρία Χονδρογιάννη, Δημοσιογράφος Επιστρέφοντας από το Καστελόριζο όπου παρέστει στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του νησιού...

Η άνοδος στη τιμή του πετρελαίου βάζει φωτιά στα καύσιμα • Tvkosmos

H κρίση στον Περσικό Κόλπο με την άνοδο στη τιμή του πετρελαίου βάζει φωτιά στα καύσιμα με τους φόβους να εντείνονται και για την Ελλάδα. Σχετικές...

Ποινική δίωξη με 4 κατηγορίες στον 28χρονο που σκότωσε γιαγιά και εγγονό

Ποινική δίωξη με 4 κατηγορίες στον 28χρονο που σκότωσε γιαγιά και εγγονό ΑρχικήΕλλάδαΠοινική δίωξη με 4 κατηγορίες στον 28χρονο που σκότωσε γιαγιά και εγγονό Source link...

Χατζηδάκης: Κανένας λόγος πανικού από την εκτόξευση της τιμής του πετρελαίου

«Δεν υπάρχει λόγος πανικού ή αποσταθεροποίησης της αγοράς»,...

Στήριξη σε Νταμπίζα-Δώνη, ευθύνες σε παίκτες • Tvkosmos

Την πλήρη στήριξη στους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη εξέφρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση που εξέδωσε, μετά τη συνάντηση των δύο με τον...