Αρχική Πολιτική Μαλέλης: «Σε αποδρομή ο ΣΥΡΙΖΑ»

Μαλέλης: «Σε αποδρομή ο ΣΥΡΙΖΑ»

Αιχμές κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά και γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης.

«Δίνουμε μεγάλη προτεραιότητα στο κοινωνικό κράτος», τόνισε το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ακραία Φαινόμενα» και στους Τάκη Χατζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε αποδρομή. Απέτυχε να υλοποιήσει τις ελπίδες του ελληνικού λαού. Θα αποτύχει παταγωδώς και στην αντιπολίτευση. Εμείς δεν μπορούμε να αφήσουμε τη Νέα Δημοκρατία μόνη της να εφαρμόσει το πρόγραμμα της», ανέφερε ακόμα ο Σταμάτης Μαλέλης.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ο Σταμάτης Μαλέλης σημείωσε: «Θεωρώ ότι κινδυνεύουν οι κοινωνικές κατακτήσεις» και πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να εμποδίσουμε τη Νέα Δημοκρατία».

«Υπάρχει ένα κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας που σαφώς είναι νεοφιλελεύθερο», είπε ο Σταμάτης Μαλέλης και συμπλήρωσε: «Εάν πιστεύουνε ότι η ανάπτυξη θα έρθει από την ασύδοτη αγορά εμείς θα είμαστε απέναντι».

Σε σχέση με την προτεραιότητα του ΚΙΝΑΛ σημείωσε: «Δίνουμε μεγάλη προτεραιότητα στο κοινωνικό κράτος. Αν καθίσουμε και βάλουμε τα προγράμματά μας δίπλα και με του ΣΥΡΙΖΑ και με της Νέας Δημοκρατίας θα δούμε αυτές τις διαφορές. Για μας χρειάζεται ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο».

«Θέλουμε μία ισόρροπη ανάπτυξη και του κοινωνικού κράτους και της οικονομίας. Δεν βλέπουμε το ένα πάνω από το άλλο. Θέλουμε ελεύθερη αγορά με κανόνες και κοινωνικό κράτος. Και αυτό σημαίνει ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τον λαό. Όπως είχε κάνει το κοινωνικό συμβόλαιο με τον λαό ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1981. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανάπτυξη στον τόπο αν δεν έχουμε ένα θωρακισμένο κοινωνικό κράτος, αν ο άλλος δεν είναι σίγουρος για το ΕΣΥ, δεν είναι σίγουρος για την Παιδεία, δεν είναι σίγουρος για τη σύνταξή του», είπε ακόμαμ ο Σταμάτης Μαλέλης. 

Source link

Ροή Ειδήσεων

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με τους μπαχαλάκηδες»

Σε ρίνγκ αντιπαραθέσεων ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση έχει μετατραπεί το ζήτημα του πανεπιστημιακού ασύλου και τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ, με τον κυβερνητικό...

Εμπιστεύτηκαν το γιο τους στον 54χρονο φίλο τους και εκείνος τον ανάγκασε σε στοματικό έρωτα

Εμπιστεύτηκαν το γιο τους στον 54χρονο φίλο τους και εκείνος τον ανάγκασε σε στοματικό έρωτα ΑρχικήΕλλάδαΕμπιστεύτηκαν το γιο τους στον 54χρονο φίλο τους και εκείνος...

Άνδρας έριξε διαβρωτικό σε παιδιά νηπιαγωγείου

Φρίκη στην Κίνα: Άνδρας έριξε διαβρωτικό σε παιδιά νηπιαγωγείου ΑρχικήΔιεθνήΦρίκη στην Κίνα: Άνδρας έριξε διαβρωτικό σε παιδιά νηπιαγωγείου Source link

Ανησυχίες για το VAR από τους κορυφαίους προπονητές • Tvkosmos

Μερικοί από τους σπουδαιότερους προπονητές του κόσμου παρευρέθησαν τη Δευτέρα(11/11) στο UEFA’s Elite Coaches Forum, που διεξήχθη στη Νιόν της Ελβετίας. Σχετικές Ειδήσεις Εκεί ονόματα όπως...