Λίγες ημέρες φαίνεται ότι μένουν για την επαναλειτουργία των εμπορικών δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν αλλαγές στα όσα μέχρι τώρα ξέραμε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr, ανοίγουν από την Δευτέρα τα καταστήματα και τίθενται σε ισχύ το click away και το click in shop, με τα οποία οι πολίτες θα κάνουν τα ψώνια τους.

Αυτό θα γίνεται με την αποστολή SMS με κωδικό 2 στο 13033 και η διάρκεια των αγορών μας θα είναι τρείς ώρες. Ωστόσο σύμφωνα πάλι με πληροφορίες του DNews δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός Δήμου.

Αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τα κομμωτήρια και το άνοιγμά τους από Δευτέρα, φαίνεται πως θα καθυστερήσει.

Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας σήμερα στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου δήλωσε ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης έχει προτείνει μέτρα και κανόνες και η επιτροπή θα αποφασίσει την Παρασκευή πιθανή έναρξη της αγοράς.

Η Επιτροπή όπως δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης, θα αποφασίσει για πιθανή έναρξη της αγοράς, αφού λάβει υπόψιν όλα τα επιδημιολογικά δεδομένα.

«Η Παρασκευή είναι η κρίσιμη ημέρα και κάθε Παρασκευή οι προτάσεις κατατίθενται και από εκεί και πέρα γίνεται συζήτηση και στο τέλος καταλήγουν σε μια πρόταση που τελικά ο Πρωθυπουργός λαμβάνει την απόφαση που ανακοινώνεται στις 6 το απόγευμα από τον αρμόδιο υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας», πρόσθεσε.

«Πέραν του click away, συζητείται να λειτουργήσει η αγορά με ραντεβού εντός του καταστήματος. Πάντα όμως μιλάμε με ραντεβού. Και το click away είναι με ραντεβού και η είσοδος στο κατάστημα θα είναι με ραντεβού με την ίδια διαδικασία που είχαμε περιγράψει. Υπάρχει πρόβλεψη τι κινητικότητα θα δημιουργήσει το κάθε μέτρο που προστίθεται και οι ειδικοί θα αποφασίσουν ποιο μέτρο χωρά», περιέγραψε.

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και για επενδύσεις που θέλουν να αναπτυχθούν μέσα σε βιομηχανικά πάρκα. Έχουμε μια στροφή παραγωγικών επενδύσεων εντός βιομηχανικών πάρκων” ανέφερε.

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here