Αρχική Πολιτική Λαφαζάνης: Ασκούσα κριτική στον Τσίπρα γι΄αυτό με αποκαλούσαν βαρίδι

Λαφαζάνης: Ασκούσα κριτική στον Τσίπρα γι΄αυτό με αποκαλούσαν βαρίδι

«Ήμουν αντιπολίτευση στο ΣΥΡΙΖΑ. Ασκούσα κριτική στο κόμμα και τον Αλέξη Τσίπρα, και για το λόγο αυτό με αποκαλούσαν βαρίδι», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1, ο πρώην επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Τόνισε ότι δεν είχε ψηφίσει ούτε μια απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ ενώ παραδέχτηκε πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήταν μια ήττα για την ΛΑΕ.

Ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε πως υπάρχει λόγος ύπαρξης του κόμματος λέγοντας ότι προτείνει πρόγραμμα.

Ακόμα, ανέφερε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει απάντηση για το μέλλον της χώρας υποστηρίζοντας ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις για τον ελληνικό λαό και την οικονομία.

Υπογράμμισε ότι πρόταση του για την Αριστερά είναι μια συνεργασία χωρίς όρους και προϋποθέσεις και επανέλαβε ότι το χρέος πρέπει να διαγραφεί ή να κουρευτεί σημειώνοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση η Ελλάδα δεν μπορεί να ανασάνει.

Τέλος ο πρώην επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, είπε πως η Ελλάδα βουλιάζει, δεν έχει παραγωγική βάση, δεν έχει πρόγραμμα να στηρίζει την παραγωγική της προοπτική και τόνισε ότι η ΛΑΕ θα κατέβει στις εθνικές εκλογές.

Source link

Ροή Ειδήσεων

Συνελήφθη ιερέας στην Κάλυμνο που καλούσε τους πιστούς να μην φορούν μάσκα

Κάλυμνος: Στην επ΄αυτοφώρο σύλληψήη ιερέα  προχώρησε το Α.Τ. Καλύνου, μετά από καταγγελία γιατί ιερέας μέσω του λογαριασμού που στο Facebook ζητούσε από τους πολίτες...

Μεγάλη φωτιά στη Μεταμόρφωση κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας • Tvkosmos

Μεγάλη φωτιά στη Μεταμόρφωση κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας • Tvkosmos Source link