Αρχική Πολιτική Κυβέρνηση τριών ημερών με αντανακλαστικά κυβέρνησης πολλών ετών

Κυβέρνηση τριών ημερών με αντανακλαστικά κυβέρνησης πολλών ετών

Ανόμοιοι και μη συγκρίσιμοι οι χρόνοι, αλλά καταλυτική η σύγκριση. Η τριών ημερών κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, επέδειξε άριστα αντανακλαστικά στην αντιμετώπιση της αιφνίδιας θεομηνίας στην Χαλκιδική, η οποία δυστυχώς αφήνει πίσω της 7 νεκρούς.

Η κινητοποίηση, αλλά και ο συντονισμός μιας κυβέρνησης, η οποία κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει βρει ακόμα τα πατήματα της, ήταν τουλάχιστον αξιοσημείωτη, αν όχι εντυπωσιακή. Όλοι στις θέσεις τους, άμεσες πρώτες κινήσει και αξημέρωτα οι αρμόδιοι υπουργοί επιτόπου στον τόπο της καταστροφής.

Όπως διερωτάται το tomanifesto.gr, είναι άραγε μόνο η διαφορά ποιότητας των ανθρώπων; Είναι προφανώς κι αυτό, αλλά είναι και κάτι άλλο. Η νέα κυβέρνηση ήταν έτοιμη και γι αυτό!

Το μάνιουαλ λειτουργίας της κυβέρνησης του που είχε έτοιμο ο Κ. Μητσοτάκης, έχει σαφείς οδηγίες ακόμα και τόσο απρόσμενες καταστάσεις. Π.χ. μόλις προχθές ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, μιλούσε για την διαχείριση κρίσεων.

Και μια μέρα μετά αποδείχθηκε, ότι δεν ήταν από τα συνήθη κούφια λόγια και τις ωραιολογίες, που χρησιμοποιούν οι εκάστοτε νέοι υπουργοί.

Το κοντράστ με την προηγούμενη κυβέρνηση που δεν είχε ούτε σχέδιο, ούτε όρεξη για δουλειά, αλλά ούτε και γνήσιο ανθρωπισμό, είναι ήδη πολύ μεγάλο. Κι ας έχουν περάσει μόνο λίγες ώρες από την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Ευτυχώς όλα δείχνουν, ότι γρήγορα η Ελλάδα γίνεται ξανά ένα κράτος που σέβεται τον εαυτό του και πάνω απ όλα σέβεται τον πολίτη.

Source link

Ροή Ειδήσεων

«Θα σκότωνα τον Σουάρες» • Tvkosmos

Τζόρνταν Χέντερσον και Λουίς Σουάρες κοντραρίστηκαν τον περασμένο Μάιο για την ημιτελική φάση του Champions League και μπορεί η πρώτη κόντρα να βρήκε νικητή...

Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη σε Σκόπια και Αλβανία

Αυστηρό μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε...

Στο Λονδίνο για να δει την κόρη του ο Κυριάκος • Tvkosmos

Από Δ. ΤΖ. 19:56 - 14/11/2019 Τελευταία Ενημέρωση 19:57 - 14/11/2019 Στο Λονδίνο πρόκειται να μεταβεί το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σχετικές Ειδήσεις Οι λόγοι του ταξιδιού...

Στην εθνική Βραζιλίας U23 έπαιξε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο του ΠΑΟΚ • Tvkosmos

Στην εθνική Βραζιλίας U23 έπαιξε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο του ΠΑΟΚ • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΣτην εθνική Βραζιλίας U23 έπαιξε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο του ΠΑΟΚ Source link