Δεν βλέπει ότι μπορεί να βρει το δίκιο του, παράλληλα δεν του αρέσει η προσωπική του εικόνα να διαμαρτύρεται στους διαιτητές και αλλάζει στάση. Αυτό ομολόγησε ουσιαστικά ο Κοσμάς Τσιλιανίδης όταν κλήθηκε να μιλήσει για την επίμαχη φάση, που θα μπορούσε να αλλάξει την έκβαση του δεύτερου ημιτελικού του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ.

Σχετικές Ειδήσεις

Ο μεσοεπιθετικός των Αρκάδων γέλασε όταν ακυρώθηκε το τέρμα του και μιλώντας στη Live Sport εξήγησε: «Έχω κουραστεί πολύ να διαμαρτύρομαι. Κυρίως γιατί με βλέπω μετά στα βίντεο και δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η εικόνα. Αποφάσισα από εδώ και πέρα να γελάω με τέτοια σφυρίγματα και να προσπαθώ να το απολαμβάνω όσο γίνεται, αφού δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Ήμουν απογοητευμένος εκείνη τη μέρα, γιατί προσπαθήσαμε πάρα πολύ και στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Περισσότερο, όμως, ήμουν στεναχωρημένος γιατί θα μπορούσε να έχει μετρήσει εκείνο το γκολ και να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω».

Ο Τσιλιανίδης έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό και όταν ρωτήθηκε αν έχει συζητήσει με τον Αστέρα για ανανέωση ή έχει υπάρξει κρούση από άλλες ομάδες, σημείωσε: «Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι, κάναμε μια πρώτη επαφή με τον Αστέρα πριν από λίγο καιρό, όμως οι συζητήσεις έχουν “παγώσει” εξαιτίας της βαθμολογικής θέσης της ομάδας. Περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά, να ηρεμήσουμε, γιατί το χρειαζόμαστε όλοι. Ήταν μια έντονη χρονιά, πρέπει και εγώ να κοιτάξω το μέλλον μου. Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα, δεν έχει υπάρξει κάποια κρούση, περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά».Source link