Πληροφορίες για επιβολή ωραρίου σε περίπτερα ή άλλα καταστήματα που πωλούν αλκοόλ για να σταματήσει ο συγχρωτισμός σε πλατείες ή άλλους ανοιχτούς χώρους

«Eίμαστε μακριά από lockdown», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Αυτή η δήλωση έγινε λίγες ώρες νωρίτερα από την ενημέρωση που θα κάνει στις 6 το απόγευμα μαζί με τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον καθηγητή Γκίκα Μαγιορκίνη.

Παράλληλα, ο Νίκος Χαρδαλιάς «έδειξε» άλλα δύο μέτρα που ενδέχεται να επιβληθούν από τις Αρχές προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

«Έχουμε άλλα μέτρα στο σχέδιό μας όπως για παράδειγμα η καθολική χρήση μάσκας και οι περιορισμοί σε ηλικιακές ομάδες αφού δούμε ότι υπάρχει πρόβλημα σε αυτές», ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Από εκεί και πέρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό σήμερα να ανακοινωθεί και η επιβολή ωραρίου σε περίπτερα ή άλλα καταστήματα που πωλούν αλκοόλ προκειμένου να σταματήσει ο συγχρωτισμός σε πλατείες ή άλλους ανοιχτούς χώρους.

Source link