«Αδιανόητο ότι δυο πρόσωπα εμπλεκόμενοι στην ερευνώμενη διαδικασία έχουν το θράσος να διεκδικούν να συμμετέχουν ως ερευνητές. Είναι μάρτυρες και ερευνάται αν θα πρέπει να κληθούν να καταθέσουν και με άλλο τρόπο» ανέφερε για τη σύνθεση της προανακριτικής Επιτροπής για τη Novartis, η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Θανάση Φουσκίδη.

Μάλιστα χαρακτηρίζει τη στάση των πρώην υπουργών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου, «προσβολή της Αρχής, του Εισαγγελέα» ενώ τόνισε πως είναι «Ακόμη μια επίπτωση της αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς».

Μάλιστα η κ Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως οι δυο πρώην υπουργοί «Θα έπρεπε να έχουν δηλώσει εγγράφως αποχή, για λόγους ευθιξίας» ενώ είπε πως με αυτή τη συμπεριφορά αναζητούν «ενός είδους ασυλία ως μέλη της προανακριτικής επιτροπής».

Σχολιάζοντας την «επίσκεψη» Φίλη και Φωτίου στην χθεσινή κατάληψη στη ΑΣΟΕΕ ανέφερε πως «Ορθώς αποδοκιμάστηκαν Φίλης και Φωτίου χθες στην ΑΣΟΕΕ» ενώ σημείωσε πως το πανεπιστημιακό άσυλο έχει να κάνει με την διακίνηση των ιδεών και όχι με αξιόποινες πράξεις.

Τέλος αναφορικά με το μεταναστευτικό είπε πως υπάρχει αδυναμία στη διαχείριση του προβλήματος. Είπε πως η Ελλάδα ως χώρα οφείλει να επαναφέρει την πολιτική της με επίκεντρο το διεθνές δίκαιο.

Προηγούμενο άρθροΥπό συνεχή κρίση οι «γαλάζιοι» βουλευτές: Τι τους ζήτησε ο Καλαφάτης

Source link

?timestamp=966516">