Κίνηση μετ’ εμποδίων  σημειώνεται αυτή την ώρα, απόγευμα Μεγάλης Παρασκευής, ώρα 17:00, σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, καθώς μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου από κόμβο Παραδείσου Ελευσίνας έως το ύψος  Νέας Περάμου. 

Η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα από το κλεινόν άστυ κορυφώνεται σήμερα και σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία,  κίνηση παρατηρείται και στην Αττική Οδό, από τη θέση Ρουπάκη μέχρι την έξοδο για Ελευσίνα.

Την ίδια ώρα, ένα τροχαίο ατύχημα νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 4 το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, προκλήθηκε στην Αττική Οδό, στην Ε30, προκαλώντας μποτιλιάρισμα στους δρόμους. 


Ουρές στα διόδια της Ελευσίνας

Χαρακτηριστικό της αυξημένης κίνησης σήμερα το γεγονός ότι, το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, για να διανύσει κανείς τη διαδρομή το Παλατάκι στο Χαϊδάρι μέχρι το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Ελευσίνας χρειαζόταν 58 λεπτά. Ως αποτέλεσμα, τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ με προορισμό την Ιθάκη και την Κεφαλονιά, καθυστέρησαν τόσο, που καθυστέρησε (για να τα περιμένει) και το πλοίο «Ανδρέας Κάλβος», που αναχώρησε από το λιμάνι της Πάτρας στις 14:15 αντί στις 13:30, όπως ήταν προγραμματισμένο.
Μεγάλη είναι η έξοδος και από τη Θεσσαλονίκη, με τους υπευθύνους στα διόδια των Μαλγάρων να τα αφήνουν ελεύθερα κατά διαστήματα, προκειμένου να εκτονώνεται η κατάσταση. 

Προβλήματα υπήρξαν νωρίς το μεσημέρι  και μετά τα δίοδια της Ελευσίνας και μέχρι το πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας καθώς σημειώθηκε σύγκρουση τριών αυτοκινήτων – μόνο με υλικές ζημιές – προκαλώντας καθυστερήσεις μέχρι την απομάκρυνση των οχημάτων.


Η κίνηση στους δρόμους από τον χάρτη της Google(ώρα 17:00)

Δείτε Live την κίνηση ΕΔΩSource link