Αρχική Πολιτική ΚΙΝΑΛ: Έρχεται η «Κίνηση 81»

ΚΙΝΑΛ: Έρχεται η «Κίνηση 81»

Κάτι σοβαρό κινείται στις παρυφές του ΚΙΝΑΛ, και κυρίως στην «καρδιά» του ΠΑΣΟΚ.

Αφού βρίσκεται ήδη στα σκαριά η συγκρότηση πολιτικής ομάδας που θα έχει ως στόχο να επαναφέρει σε πρώτο πλάνο τα ιστορικά πολιτικά χαρακτηριστικά του ΠΑΣΟΚ και του ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου, που παραμένουν και σήμερα επίκαιρα όσο ποτέ.

Την ομάδα συγκροτούν ιδρυτικά- ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πάντα προσέφεραν ανιδιοτελώς και χωρίς ανταλλάγματα τις υπηρεσίες τους στην Δημοκρατική Παράταξη και στον τόπο.

Μάλιστα ο τίτλος που φέρεται να προκρίνεται για αυτήν την πολιτική πρωτοβουλία, είναι το «Κίνηση 81», που παραπέμπει ευθέως στον εκλογικό θρίαμβο του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα τον Οκτώβρη του 1981.

Τα μέλη της υπό σύσταση ομάδας είναι αποφασισμένα να αναδείξουν εκείνες τις ιδεολογικές πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η σημερινή ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, έτσι ώστε να αποκρουσθεί η πολιτική επίθεση που αναμένεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο την «αφαίμαξη» στελεχών και φίλων του ΠΑΣΟΚ.

* Δημοσιεύτηκε στο «Καρφί» του Σαββατοκύριακου

Source link

Ροή Ειδήσεων

Τυχερό εις διπλούν το πρακτορείο ΟΠΑΠ που έδωσε 7,7 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ • Tvkosmos

Τυχερό εις διπλούν το πρακτορείο ΟΠΑΠ που έδωσε 7,7 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ • Tvkosmos Source link

Η συγκλονιστική νοσοκόμα που ραγίζει καρδιές (φωτο)

Εκρήξεις Βηρυτός: Η συγκλονιστική νοσοκόμα που ραγίζει καρδιές (φωτο) Source link

Κλείνουν τα εισιτήρια για το Final 8 της Γερμανίας • Tvkosmos

Τα Κύπελλα Ευρώπης επιστρέφουν μετά από περίπου πέντε μήνες. Σήμερα θα διεξαχθούν τέσσερις αγώνες της φάσης των «16». Θα γίνουν γνωστές οι πρώτες ομάδες...

Γιατί πήγε ο Άδωνις στην ορκομωσία των νέων υπουργών

Στο Προεδρικό Μέγαρο όπου ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης μετά τις «διορθωτικές κινήσεις» του Κυριάκου Μητσοτάκη εμφανίστηκε προς μεγάλη έκπληξη των παρευρισκομένων...