Το συμβάν σημειώθηκε όταν η 29χρονη είδε εφιάλτη

Μια 29χρονη Αμερικανή υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να της αφαιρέσουν το δαχτυλίδι αρραβώνων το οποίο κατάπιε στον ύπνο της κατά την διάρκεια ενός εφιάλτη.

Σχετικές Ειδήσεις

Η 29χρονη Τζένα Έβανς είπε πως ονειρεύτηκε ότι βρισκόταν με τον αρραβωνιαστικό της, Μπόμπι, σε ένα πολύ γρήγορο τρένο και πως αναγκάστηκε να να καταπιεί το δαχτυλίδι για το προστατεύσει «από τους κακούς».   Όταν ξύπνησε, συνειδητοποίησε πως το επεισόδιο ήταν απλώς εφιάλτης αλλά ταυτόχρονα διαπίστωσε πως έλειπε το δαχτυλίδι της. Αμέσως κατάλαβε ακριβώς τι είχε συμβεί, ξύπνησε τον Μπόμπι για να του εξηγήσει και πήγαν μαζί στο νοσοκομείο.   Η 29χρονη είπε πως μετά βίας μπορούσε να εξηγήσει στους γιατρούς την κατάσταση επειδή γελούσε «μέχρι δακρύων».

Η ακτινογραφία έδειξε το 2.4 καρατίων δαχτυλίδι μέσα στο στομάχι της, με τους γιατρούς να την συμβουλεύουν δεν θα ήταν σοφό «να αφήσουν την φύση να πάρει τον δρόμο της». Η Τζένα Έβανς, που μένει στην Καλιφόρνια, υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αφαιρεθεί το δαχτυλίδι αλλά, όπως εξήγησε, της ζητήθηκε προηγουμένως να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα σε περίπτωση που πέθαινε. Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Μετά έκλαψε πάρα πολύ επειδή θα ήταν τόσο τρελό αν πέθαινε. Περίμενε πάρα πολύ για αυτό το αναθεματισμένο δαχτυλίδι αρραβώνων και συμπλήρωσε πως θα παντρευτεί τον Μπόμπι Χάουελ». Τελικά η επέμβαση ήταν επιτυχής, αλλά η 29χρονη λέει πως ξύπνησε «κλαίγοντας υστερικά». «Ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη επειδή δεν ήξερα αν μπορώ να το κοιτάζω και να το εκτιμώ με τον ίδιο τρόπο», είπε η ίδια.

Πηγή: BBC

Source link