Οι συμβολισμοί κατακλύζουν τις τελευταίες στιγμές του προεκλογικού αγώνα στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς απομένουν μόλις μερικές ώρες μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου.

Σχετικές Ειδήσεις

Οι Βρετανοί πολίτες θα κληθούν για τρίτη φορά να ψηφίσουν μέσα σε τεσσεράμισι χρόνια και τα επιτελεία των δύο μεγάλων κομμάτων και βασικών αντιπάλων, των Συντηρητικών του Μπόρις Τζόνσον και των Εργατικών του Τζέρεμι Κόρμπιν ολοκλήρωσαν την προεκλογική τους εκστρατεία με το βλέμμα στην αυριανή μέρα.

Ο Μπόρις Τζόνσον με άκρως παραστατικό τρόπο έκλεισε την προεκλογική εκστρατεία. Οδηγώντας έναν εκσκαφέα γκρέμισε τον χάρτινο τοίχο του Brexit.

«Την Πέμπτη, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα η χώρα να πάρει ένα μηχάνημα όπως αυτό και να απομακρύνει τα σημερινά εμπόδια που έχουμε στο κοινοβουλευτικό μας σύστημα. Αυτό πρέπει να κάνουμε», είπε ο Τζόνσον.

Διαφορετική στάση από τον Τζέρεμι Κόρμπιν, ο οποίος έχει εστιάσει σε πολιτικές για την αύξηση των δαπανών στην υγεία και την εκπαίδευση. Ο ηγέτης των Εργατικών έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία σε μία σχολική αίθουσα και με τους μαθητές κατασκεύασε χάρτινους ταράνδους.

Τέλος, η επικεφαλής των Φιλελεύθερων Δημοκρατών Τζο Σουίνσον επανέλαβε ότι θα μπορούσε να συνεργαστεί με το Εργατικό Κόμμα για να σταματήσει το Brexit. Βασική προϋπόθεση να απομακρυνθεί από τη ηγεσία τους ο Κόρμπιν.

Source link