Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία σε Αττική, Εύβοια και Χαλκιδική

Ενημέρωση για την κακοκαιρία «Μπάλλος» πραγματοποίησε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος προειδοποίησε για ένα πολύ δύσκολο διήμερο που είναι μπροστά μας.

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει ολόκληρη τη χώρα, δημιουργώντας δεκάδες προβλήματα, ενώ στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στους δρόμους.

Αύριο, με απόφαση των Περιφερειαρχών και κατόπιν εισήγησης της Πολιτικής Προστασίας τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σε Αττική, Εύβοια και Χαλκιδική. Όπως τόνισε ο υπουργός, υπάρχουν ενδείξεις για παρόμοια απόφαση αύριο και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

«Μεγάλος μας σύμμαχος είναι το 112» σημείωσε ο κ. Στυλιανίδης που τόνισε πως η αποστολή των μηνυμάτων έγινε έπειτα από επισταμένη μελέτη. «Συνεχίζουμε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και επιφυλακή. Αποφεύγουμε κάθε μετακίνηση ειδικά σε περιοχές που έχουν λάβει μήνυμα 112» είπε.

«Πολλές φορές συμβαίνει και έχουμε θρηνήσει θύματα για κάποιες απερισκεψίες. Για κανέναν λόγο δεν διασχίζουμε χειμάρρους, ρέματα που έχουν υπερχειλίσει» πρόσθεσε ο υπουργός.

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here