Δόθηκε παραγγελία από τον εισαγγελέα στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας – Τι καταγγέλλει

Από X. AΚ
16:05 – 22/02/2021
Τελευταία Ενημέρωση 16:07 – 22/02/2021

Δεν σταματούν οι καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης στον καλλιτεχνικό χώρο και ειδικά μετά τις αποκαλύψεις που αφορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη και τις κατηγορίες εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση.

Όμως, παρόμοια καταγγελία έρχεται και από το καλλιτεχνικό περιβάλλον του Λιγνάδη, καθώς ηθοποιός καταγγέλλει ότι βιάστηκε από άλλον ηθοποιό, μαθητή και συμπρωταγωνιστή του Λιγνάδη, σε χρόνο που δεν έχει παραγραφεί το αδίκημα.

Μετά τις καταγγελίες του ηθοποιού δόθηκε παραγγελία από τον εισαγγελέα στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες του ηθοποιού.

Ο δράστης φέρεται να είχε παρουσία και στον καταγγελλόμενο βιασμό ανηλίκου για τον οποίο κατηγορείται ο Λιγνάδης. Οι αστυνομικοί θα λάβουν μέσα στην εβδομάδα καταθέσεις από το φερόμενο θύμα, τον δράστη αλλά και από εμπλεκόμενους, τις οποίες θα διαβιβάσουν στον εισαγγελέα, που θα κρίνει αν υπάρχει αδίκημα για να ασκηθούν διώξεις.

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here