Ο Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου ‘’Μαζί με δύναμη για την ζωή’’, συνεχίζοντας την πλούσια δράση του πραγματοποίησε χθες στην αίθουσα του Νεστοριδείου Μελάθρου ημερίδα με θέμα ‘’Καρκίνος και πρόληψη’’.


Στην ημερίδα κλήθηκαν για να μιλήσουν καταξιωμένοι ιατροί, εξειδικευμένοι στην ασθένεια του καρκίνου.
Ο κ. Δημήτρης Ματθαίος
MD, MSc , PhD Παθολόγος- Ογκολόγος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Μονάδας Χημειοθεραπείας -Ογκολογικού Τμήματος Γ.Ν Ρόδου με θέμα ‘’Αντικαρκινική Διατροφή’’.
Ο κ. Νασιούλας Γεώργιος
PhD Επιστημονικός Διευθυντής Genekor MSA με θέμα ‘’Ο ρόλος των νέων μοριακών τεστ στην πρόληψη του καρκίνου’’.
Η κα. Παρασκευά Μαρία Παθολόγος-Ογκολόγος Γ.Ν Ρόδου με θέμα ‘’ Η πρόληψη του καρκίνου στις γυναίκες’’.
Ο κ. Τσαβαρής Ονούφριος
MD,MsS Επικουρικός Επιμελητής Β’ Μονάδος Χημειοθεραπείας-Ογκολογικού Τμήματος Γ.Ν Ρόδου με θέμα ‘’Η πρόληψη του καρκίνου στους άντρες’’.


Ο κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος Παθολόγος-Ογκολόγος με θέμα ‘’Η πρώτη ενημέρωση του ασθενούς και των οικείων του για την ασθένεια’’.
κ. Νασιούλας Γεώργιος PhD Επιστημονικός Διευθυντής Genekor MSA κ. Δημήτρης Ματθαίος MD, MSc , PhD Παθολόγος- Ογκολόγος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Μονάδας Χημειοθεραπείας -Ογκολογικού Τμήματος Γ.Ν Ρόδου κα. Παρασκευά Μαρία Παθολόγος-Ογκολόγος Γ.Ν Ρόδου κ. Τσαβαρής Ονούφριος MD,MsS Επικουρικός Επιμελητής Β’ Μονάδος Χημειοθεραπείας-Ογκολογικού Τμήματος Γ.Ν Ρόδου κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος Παθολόγος-Ογκολόγος

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κρητικού Μαρία και ο Ευλαβέστατος π. Γεράσιμος Πασπάτης ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου κκ Κυρίλλου.
Μηνύματα απέστειλαν ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας και οι βουλευτές κ. Μίκα Ιατρίδη , κ. Βασίλης Υψηλάντης και ο κ. Ιωάννης Παππάς.
Παρευρέθηκαν επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παγκάς Μίλτος ως σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, κ. Γλεντής Κώστας και ο κ. Γεωργανάς Μάριος Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης – Επεμβατικός Ακτινολόγος, Επιμελητής Α’ ΕΣΥ, το Ιατρικό προσωπικό του 95 ΤΥΕΘ , εκπρόσωποι φορέων ,ιατροί καθώς και πλήθος κόσμου.
Στο προεδρείο συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου ιατρός κ. Μπακίρης Παύλος, ο γραμματέας κ. Παπάς Ζώτος Ιωάννης και η εθελόντρια κ. Εξαδάκτυλου Αναστασία.

Στο τέλος η πρόεδρος κ. Κρητικού εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί η ημερίδα αυτή ο καθένας με τον δικό του τρόπο.
Ιδιαίτερα την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου και προσωπικά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κκ Κύριλλο για το ενδιαφέρον και την βοήθεια του .Τον ιατρό μικροβιολόγο κ. Σκώνη Μιχαήλ και το ‘’Κέντρο διακοπής καπνίσματος’’ ο οποίος στηρίζει ποικιλοτρόπως και εμπράκτως τις δράσεις του Συλλόγου. Την Πρόεδρο Νεοελληνικής Τέχνης και Μουσείων κα. Σουμέλα Καραχάλιου για την άριστη συνεργασία και την παραχώρηση του χώρου, Το ζαχαροπλαστείο ‘’Ειρήνη’’ ,το ταχυφαγείο ‘’Ελάτε να φάμε’’ στην Ιαλυσό , Το ουζερί ‘’Το στέκι του τσίμα’’ και τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ του συλλόγου που διέθεσαν τα κεράσματα του μπουφέ.

Ροή Ειδήσεων

Διέρρευσε η εκτός έδρας φανέλα της Λίβερπουλ • Tvkosmos

Η αλλαγή εταιρίας ένδυσης για τη Λίβερπουλ έφερε και αλλαγές στα σχέδια των εμφανίσεων με τη δεύτερη να «τραβάει» τα βλέμματα, καθώς είναι πολύ...

196 νέα κρούσματα, 26 οι διασωληνωμένοι • Tvkosmos

Τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας Από Ν. ΤΣ. 19:55 - 11/08/2020 Τελευταία Ενημέρωση 20:01 - 11/08/2020 Σε 196 ανέρχονται τα νέα κρούσματα του...

«Χρυσοί» οι ΟΠΑΠ Champions Χρήστου, Τριβυζάς και Δόση • Tvkosmos

Ιστορία με «χρυσά γράμματα» έγραψε η ομάδα των ΟΠΑΠ Champions στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου και Κολύμβησης. Απόστολος Χρήστου, Παναγιώτης Τριβυζάς και Παναγιώτα Δόση αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος...

Εναλλακτικό αντίβαρο στην ακύρωση της ΔΕΘ ψάχνουν στη Θεσσαλονίκη • Tvkosmos

Εναλλακτικό αντίβαρο στην ακύρωση της ΔΕΘ ψάχνουν στη Θεσσαλονίκη • Tvkosmos Source link