Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε πως είχε έτοιμο πλάνο για έναν ενιαίο Παναθηναϊκό, αλλά όσα έγιναν στο μπάσκετ τον έβαλαν σε δεύτερες σκέψεις

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην πρώτη του τοποθέτηση για τις καταιγιστικές εξελίξεις που αφορούν το πρωτάθλημα της Basket League, μίλησε για δεύτερες σκέψεις του σχετικά με ένα σχέδιο που επρόκειτο να ανακοινώσει και το οποίο πέρα από την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη, όπου ήδη ηγείται, θα περιλάμβανε και την ΠΑΕ.

«Εδώ και 15 μέρες περίπου έχω προαναγγείλει μία συνέντευξη Τύπου. Θα παρουσίαζα πλάνο για ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό, έχοντας το δικό του γήπεδο και μια τεράστια βάση φιλάθλων. Ένα μεγαλόπνοο σχέδιο, ώστε να γίνει ο Παναθηναϊκός ξανά πρωταγωνιστής παντού, όχι μόνο στο μπάσκετ. Τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες υπό την ανοχή των φορέων και των αρχών, με έχουν κάνει να έχω δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να το προχωρήσω. Περιμένω να δω πώς θα πράξουν οι υπεύθυνοι και αν θα τηρηθούν οι νόμοι και οι κανονισμοί και τότε θα τοποθετηθώ πιο συγκεκριμένα. Επικρατεί η ανομία, αυτό δεν μπορεί να περάσει. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι παρατηρητής. Έχουμε τοποθετηθεί ήδη επίσημα», τόνισε στην κάμερα της COSMOTE Sports.

Ερωτηθείς τι εννοεί για ενιαίο Παναθηναϊκό, απάντησε: «ΚΑΕ, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης».

Πηγή:www.sport-fm.grSource link