Στροφή στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη οφείλει να κάνει άμεσα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, προωθώντας σοβαρές και αξιόπιστες παρεμβάσεις προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει ισχυρές αναταράξεις λόγω του Κορωνοϊού και η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί το φθινόπωρο μέσα σένα δυσμενές κλίμα ύφεσης, φτώχειας και ανεργίας.

Μέσα  σ’ αυτό πλαίσιο, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να αντιληφθεί ότι έφθασε η ώρα για πράξεις και όχι για αποσπασματικές κινήσεις και φιέστες εντυπωσιασμού όπως έγινε με τον περιβόητο περίπατο στην Αθήνα που δημιούργησε περισσότερα προβλήματα σε σύγκριση με εκείνα που υποτίθεται ότι θα έλυνε.

Η Αθήνα και τα μεγάλα αστικά κέντρα χρειάζονται αυτοδιοικητική συνείδηση και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα έχει στο επίκεντρο τον πολίτη και θα σέβεται τις προσδοκίες του για μία βελτιωμένη καθημερινότητα και μια αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής. Τα μεσαία και χαμηλά κοινωνικά στρώματα έχουν υψηλές προσδοκίες από την Κυβέρνηση και αναμένουν άμεσα στοχευμένες πολιτικές- πραγματικό αντίδοτο στη κρίση.

Ωστόσο, καταγράφονται και πρωτοβουλίες που κινούνται στη σωστή κατεύθυνση όπως το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’ οίκον, το πρόγραμμα Άτλας για την απονομή των συντάξεων, καθώς επίσης και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ψηφιακής πολιτικής που δημιούργησαν πραγματικές προϋποθέσεις για ποιότητα στην καθημερινότητα του πολίτη.

Ας θυμούνται πάντα στο επιτελείο του κ. Μητσοτάκη ότι μια κυβέρνηση στηρίζεται από τους πολίτες όταν έχει πει πέντε και κάνει δέκα, και καταψηφίζεται όταν με την απουσία πολιτικής περνά κάτω από τον πήχη.

Kαι ςς μην εφησυχάζουν με την κακή εικόνα του κ. Τσίπρα και του Σύριζα, για να μην βρεθούν συντομα προ εκπλήξεων…..

Source link

Ροή Ειδήσεων

«Με κόσμο οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος» • Tvkosmos

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι οι αγώνες του Euro το προσεχές καλοκαίρι...

Όλοι οι δρόμοι είναι… όπεν • Tvkosmos

Προς ΣΥΡΙΖΑ TV η δημοσιογράφος Στέλλα Γκαντώνα Από Ν. ΤΣ. 20:14 - 13/08/2020 Τελευταία Ενημέρωση 21:35 - 13/08/2020 Το τελευταίο δελτίο της στο Open εκφώνησε πριν από...

Ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Μπρούνο Γκασπάρ • Tvkosmos

Ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Μπρούνο Γκασπάρ • Tvkosmos Source link