Αρχική Πολιτική Οι βασιλιάδες του ρουσφετιού • Tvkosmos

Οι βασιλιάδες του ρουσφετιού • Tvkosmos

Στην κυριολεξία οι κυβερνώντες δεν έχουν τον Θεό τους. Παρά το γεγονός ότι εισήλθαμε σε προεκλογική περίοδο εν τούτοις τα ρουσφέτια και οι μετατάξεις των εκλεκτών συνεχίζονται απτόητα.

Σχετικές Ειδήσεις

Ήδη η Νίκη Κεραμέως κατήγγειλε 70 μετατάξεις καθηγητών από τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, όμως το πάρτι συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα. Σειρά έχουν τώρα η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Χρήστος Σπίρτζης. Ως πρώην ΠΑΣΟΚοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα την έννοια ρουσφέτι, έχουν το know how.

Αυτό είναι το ΦΕΚ με το οποίο βόλεψαν το δικό τους παιδί στην ΥΠΑ

Όπως φαίνεται και από ένα ακόμη απόσπασμα από ΦΕΚ, ο «χορός» συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Το ΦΕΚ αφορά τη μετάταξη της κυρίας Αγγελικής Θεοδωράκου από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης (σ.σ. όπου εργαζόταν ως ιδιαιτέρα του γενικού γραμματέα Γρηγόρη Θεοδωράκη) σε κενή οργανική θέση μόνιμου υπαλλήλου στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας -η οποία, αξίζει να σημειωθεί, είναι από τις πλέον ακριβοπληρωμένες του Ελληνικού Δημοσίου.

Ιδού ένα απόσπασμα από την Διαύγεια όπου δημοσιεύθηκαν οι μετατάξεις-ρουσφέτια

 

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι μόνο μέσα στο τελευταίο 24ωρο, έχουν δημοσιευθεί 58 μετατάξεις στη «Διαύγεια».

Ένας ακόμη υπουργός που πρόλαβε τις μετατάξεις λίγο πριν κλείσει η Βουλή ήταν και ο υπουργός  Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος προχώρησε σε 70 μετατάξεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέσεις μόνιμων διοικητικών υπαλλήλων.

Μάλιστα όπως αποδεικνύεται και από το σχετικό ΦΕΚ, ο Κώστας Γαβρόγλου το υπέγραψε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς έχει ημερομηνία 7 Ιουνίου, την ημέρα δηλαδή που έκλεισε και επίσημα η Βουλή.

Η κίνηση αυτή δείχνει όχι μόνο το ότι η κυβέρνηση δεν θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τα ρουσφέτια στη Βουλή, αλλά και ότι προχώρησε σε ένα ράλι ρουσφετιών πριν κλείσει η Βουλή προκειμένου να αποτρέψει την ήττα στις εκλογές.

Όπως πάει η κυβέρνηση είναι ικανή να διορίζει και να κάνει ρουσφέτια στην κυριολεξία ακόμη και την παραμονή των εκλογών.

 

Source link

Ροή Ειδήσεων

Ο ένας παίρνει το ΑΦΜ του άλλου! • Tvkosmos

Όσοι πίστευαν ότι τα είχαν δει όλα στο χώρο της Basket League είναι γελασμένοι! Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι ο Ιωνικός συμφώνησε με...

Tι είπε ο Πέτσας για την επιστροφή χρημάτων του Μαρινάκη

Στη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ετέθη ερώτηση στον κ.Πέτσα για την επιστροφή των χρημάτων της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι» ,από...

«Το πρόβλημα δυστυχώς υπερβαίνει τις δυνατότητες της πολιτείας…» • Tvkosmos

Γεραπετρίτης για Άρη: «Το πρόβλημα δυστυχώς υπερβαίνει τις δυνατότητες της πολιτείας…» • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΓεραπετρίτης για Άρη: «Το πρόβλημα δυστυχώς υπερβαίνει τις δυνατότητες της πολιτείας…» Source link...