Πριν λίγο καιρό, ο Δημήτρης Κουρμπέλης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο σύμφωνα με Ουκρανικά δημοσιεύματα, η Ντιναμό Κιέβου είναι ένας απ’ τους συλλόγους που θα ήθελαν τον αρχηγό των «πράσινων»! Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, η ομάδα του Κιέβου θέλει να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και για τη θέση του αμυντικού χαφ έχει ξεχωρίσει τον Έλληνα διεθνή.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα υπάρχουν και στην Ρουμανία τα οποία αναφέρονται στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ντιναμό για τον Κουρμπέλη. Λόγω παρουσίας του Μιρτσέα Λουτσέσκου στον πάγκο της Ουκρανικής ομάδας προφανώς. Εκεί πάντως τονίζουν πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν είναι η πρώτη επιλογή για τη θέση του αμυντικού χαφ, καθώς μπροστά απ’ αυτόν είναι ο διεθνής Φιλανδός των Ρέιντζερς, Γκλεν Καμαρά.

Το θέμα είναι τι θα ήθελε κι ο ίδιος ο παίκτης, μια και ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι ξεκάθαρος μέχρι τώρα πως για να φύγει απ’ τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να έρθει πρόταση που πέρα από οικονομικά συμφέρουσα, θα προέρχεται από σημαντικό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

 

Source link