Αρχική Πολιτική Η Ν.Δ. θα προστατεύσει τη Δημόσια Διοίκηση από απροκάλυπτες παρεμβάσεις

Η Ν.Δ. θα προστατεύσει τη Δημόσια Διοίκηση από απροκάλυπτες παρεμβάσεις

Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι «κάθε παράνομος διορισμός εκτός ΑΣΕΠ, κάθε αξιολόγηση διευθυντικών στελεχών, καθώς και οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση ή επίσπευση στη Δημόσια Διοίκηση που πραγματοποιείται από χθες, Δευτέρα 3 Ιουνίου, μέχρι και την προκήρυξη των Eκλογών, θα ελεγχθεί τόσο για τη νομιμότητα όσο και για τη σκοπιμότητα της», έστειλε η Νέα Δημοκρατία μέσω του τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης του κόμματος, Γιώργο Γεωργαντά.

«Ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό το βράδυ των Eυρωεκλογών, παραδέχθηκε ότι η Kυβέρνησή του επί της ουσίας δεν έχει πλέον την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος και δήλωσε ότι αμέσως μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να προκηρυχθούν Eθνικές Eκλογές», αναφέρει ο Γιώργος Γεωργαντάς σε δήλωση του.

«Αντί να συμβεί αυτό, όμως, τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε την αγωνία της κυβέρνησης -πριν την αποχώρηση της- να τακτοποιήσει τους κομματικούς της φίλους και να εξασφαλίσει το μέλλον των στελεχών της.

Προειδοποιούμε ότι κάθε παράνομος διορισμός εκτός ΑΣΕΠ, κάθε αξιολόγηση διευθυντικών στελεχών, καθώς και οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση ή επίσπευση στη Δημόσια Διοίκηση που πραγματοποιείται από χθες, Δευτέρα 3 Ιουνίου, μέχρι και την προκήρυξη των εκλογών, θα ελεγχθεί τόσο για τη νομιμότητα όσο και για τη σκοπιμότητα της», προσθέτει ο τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας.

«Η Νέα Δημοκρατία θα προστατεύσει τη Δημόσια Διοίκηση από τις απροκάλυπτες παρεμβάσεις μιας Kυβέρνησης που, λειτουργώντας με καθεστωτική αντίληψη, αντιμετωπίζει τη Δημόσια Διοίκηση ως κομματικό λάφυρο», καταλήγει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Source link

Ροή Ειδήσεων

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό!

Γράφει ο Γιάννης Κίτσος, Οικονομολόγος – Σύμβουλος χρηματοοικονομικού και στρατηγικού σχεδιασμού Έχουν μόλις ξεκινήσει τα exit poll για τα...

«Δεν παριστάνω ότι είμαι κάτι το εξωτικό που προέκυψε»

Στις επιδιώξεις και τους στόχους του, αλλά και στη σημασία των εξεταστικών επιτροπών αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6. Σχετικές...