Αρχική Άποψη Η γελοιότητα και εμπάθεια της κας Παπαδάκου

Η γελοιότητα και εμπάθεια της κας Παπαδάκου

Γράφει η κα Παπαδάκου: “Η αιτιολογία για την αρχειοθέτηση του φακέλου που αφορά τον Αντ. Σαμαρά και την Novartis δεν αμφισβητεί τις καταθέσεις μαρτύρων, απλώς δεν υπήρξαν επαρκείς ενδείξεις στο τελικό στάδιο, δηλαδή ότι κατέληξαν σε αυτόν…” και συμπληρώνει: “Συνεχίζεται η έρευνα για τους υπόλοιπους τέσσερις, με πιο προχωρημένη την περίπτωση Λοβέρδου”.

Η γελοιότητα και η εμπάθεια είναι κακοί σύμβουλοι

Η αμετανόητη και προσφάτως δικαστικά υπόλογη κα Παπαδάκου επιχειρεί, με λογικούς και νομικούς ακροβατισμούς, να συντηρήσει τη σκευωρία, ρίχνοντας σκιές εκεί που ουδεις εκ των «προϊσταμένων» της τόλμησε!
Για να εξηγούμαστε λοιπόν:
Οι εισαγγελεις επι 2 χρόνια ερεύνησαν τα πάντα.

Με πρωτοβουλία δε της πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ, του δόθηκε, κακώς κατά τη γνώμη μου κ την κρατούσα άποψη, η αρμοδιότητα όχι μόνο για την διερεύνηση του εγκλήματος της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (ξέπλυμα) αλλά και γι’ αυτό της παθητικής δωροδοκίας.
Προς τουτο διερεύνησαν οποιοδήποτε στοιχείο (άρα και τις μαρτυρικές καταθέσεις) είχαν στην διάθεση τους για την ύπαρξη ή όχι ενδείξεων σχετικά τουλάχιστον με το δεύτερο αδίκημα!

Η μη εξευρεση λοιπόν χρημάτων, η οποία αποτελεί προϋπόθεση για το ξέπλυμα, δεν σημαίνει ότι η αιτία (καταθέσεις) που οδήγησε στη σχετική έρευνα υπάρχει ή συντηρείται, διότι αυτή διερευνήθηκε αυτοτελώς και συνεπώς, αν οι καταθέσεις των κουκουλοφόρων μαρτύρων είχαν κριθεί αξιόπιστες και ουσιώδεις, θα μπορούσαν να υφίστανται ενδειξεις – υποψίες ενοχής για παθητική δωροδοκία, ανεξαρτήτως της εξεύρεσης ή όχι των χρήματων!!

Αυτό εξάλλου ηταν το δόλιο σκεπτικό του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξεπεράσει την πάγια νομολογία περί των εγκλημάτων κατά την ενάσκηση ή επ’ αφορμή των υπουργικών καθηκόντων!

Το σκεπτικό της αρχειοθέτησης είναι σαφές και αδιαμφισβήτητο, αφού δεν αφήνει σκιές και δεν διαχωρίζει ούτε αφήνει υπόνοιες για τα διερευνηθέντα τυχόν αδικήματα! Αν πραγματι υπήρχαν έστω ψήγματα αξιοπιστίας στα καταγγελλόμενα, οι εισαγγελείς θα είχαν καλέσει σίγουρα για εξηγήσεις τον Α. Σαμαρά

Η κ Παπαδάκου τα γνωρίζει όλα αυτά, αλλά συνεχίζει να χορεύει στο ρυθμό του Πολάκη, εκτός αν τελικά είχε και αυτή ρόλο στη σκευωρία που στήθηκε!

Ροή Ειδήσεων

Θεραπεία για όλους τους καρκίνους

Ένα νέο είδος ανοσοποιητικού κυττάρου που εξοντώνει σχεδόν όλα τα καρκινικά κύτταρα, ανακαλύφθηκε τυχαία από Βρετανούς επιστήμονες, οι οποίοι -αν και είναι ακόμη νωρίς-...

Τσεκάρει την αγορά για φορ • Tvkosmos

Δεδομένου ότι η Γούλβς έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Νέλσον Ολιβέιρα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ελέγχουν τη χειμερινή αγορά για επιθετικό, καθώς σε...

Φιάσκο το στημένο ματς κυπέλλου στην Κύπρο • Tvkosmos

Ελεύθερος αφέθηκε ο παίκτης που συνελήφθη στην Κύπρο για σχέση σε ματς με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, υπόθεση που εξελίχθηκε σε φιάσκο. Σχετικές Ειδήσεις Χθες, οι...