Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε τις εκλογές του 2015 με το σύνθημα “ή μας τελειώνουν ή τους τελειώνουμε“!

Στην αρχή της διακυβέρνησής του βγήκε η Περιστέρα και είπε ότι “Πήραμε την κυβέρνηση αλλά δεν πήραμε ακόμη την εξουσία”!
Είπαμε ότι καθώς δεν είναι πολιτικός, θα της ξέφυγε!
Ακολούθησε ο “αψύς κρητικός” που είπε ότι “για να κερδίσουμε τις εκλογές, πρέπει να βάλουμε μερικούς στην φυλακή”!
Τελικά τις εκλογές δεν τις κέρδισαν αλλά, όπως λέει και ο Λαός “πρώτα φεύγει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούϊ“.
Μετά τις εκλογές ο Τσίπρας μιλώντας στην Κ.Ε. του Συρίζα είπε ότι την δεύτερη φορά Αριστεράς “θα πρέπει να ελέγξουν όχι μόνο τα κυβερνητικά πόστα άλλα και τους κρίσιμους αρμούς τις εξουσίας“!
Το άλλο μέλος της οικογένειας, η Ζανέτ, έσπευσε μετά από λίγο να τουϊττάρει ότι “την δεύτερη φορά Αριστερά, θα είναι αλλιώς“!
Δεν θα μπορούσε το “λαϊκό παιδί” από το Αιγάλεω να μείνει έξω από αυτό το κλίμα.
Είπε λοιπόν ο Τζανακόπουλος χθές ότι την δεύτερη φορά αριστερά “θα πρέπει να εκκαθαρίσουμε στο Δημόσιο όποιον στέκεται εμπόδιο στον ΣΥΡΙΖΑ”!

Δεν τα γράφω αυτά για να φοβηθούν όσοι Δ.Υ. δεν είναι Συριζαίοι.
Τα γράφω για να “ξυπνήσουν” οι δεξιοί, οι φιλελέφτ και οι κεντρώοι που είναι σήμερα εκτός Ν.Δ. και που θεωρούν ακόμη τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα του λεγόμενου “δημοκρατικού τόξου” προσβλέποντας σε μελλοντικές συγκλίσεις και συνεργασίες μαζί του.

Το κομμουνιστικό παρελθόν των ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας ότι σε περίπτωση που ένα θαύμα τους ξαναέφερνε στην εξουσία, η περίοδος 2015-19 και ο κίνδυνος να μείνουμε εκτός ΕΕ, θα μοιάζει “παιδική χαρά” μπροστά σε αυτά που θα αντιμετωπίσουμε τότε.