Αρχική Αθλητικά Η μπάλα στον Δημητρίου για ΠΑΟΚ και Ξάνθη • Tvkosmos

Η μπάλα στον Δημητρίου για ΠΑΟΚ και Ξάνθη • Tvkosmos

ΘΕΜΑ

Από Α. Π.
15:31 – 18/01/2020
Τελευταία Ενημέρωση 15:40 – 18/01/2020

Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Δημητρίου, έπειτα από την παραλαβή του φακέλου με όλα τα στοιχεία για τις δοσοληψίες ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Σχετικές Ειδήσεις

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων καλείται να μελετήσει τα στοιχεία, να τα αξιολογήσει και να πάρει αποφάσεις. Εκτός, βέβαια, και αν του εισηγηθούν από τη Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί με έναν φάκελο που περιέχει μέσα και προσωπικά απόρρητα. Αυτή είναι μία λεπτομέρεια που θα μας απασχολήσει προσεχώς.

Ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης, ο Δημητρίου θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Έχει υποχρέωση στον Γραμμένο. Ο Βαγγέλης στήριξε πέρσι έμπρακτα τον Γιώργο.

Και αύξηση του έδωσε και για τις υπερωρίες υπέγραψε και γενικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να διευκολύνει τον επικεφαλής των Αδειοδοτήσεων.

Μέχρι και στο… τσάμικο το έριξε ο Γραμμένος, όταν άκουγε διάφορα παράπονα για τον Δημητρίου. Άρα, ο τελευταίος που γνωρίζει πόσο του στάθηκε ο Βαγγέλης, προφανώς και βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού καλείται να εξετάσει στοιχεία εις βάρος του ΠΑΟΚ, που ως γνωστόν τοποθέτησε τον Γραμμένο στην προεδρία της ΕΠΟ.

Source link

Ροή Ειδήσεων

Μεγάλη αγωνία για Αζάρ • Tvkosmos

Η ήττα της Ρεάλ με 1-0 από τη Λεβάντε το βράδυ του Σαββάτου δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα για τους Μαδριλένους, οι οποίοι πλέον...

Πέθανε ο 45χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε ψητοπωλείο • Tvkosmos

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 45χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε ψητοπωλείο • Tvkosmos ΑρχικήΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Πέθανε ο 45χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε ψητοπωλείο Source link...

Έφοδος της Αστυνομίας στην Τούμπα • Tvkosmos

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στο γήπεδο της Τούμπα πραγματοποίησε η Αστυνομία την Κυριακή(23/2) λίγο μετά τις 7:30 το πρωί κατόπιν εντολής από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ....