Στη λίστα με τις «20 Πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα» βρέθηκε για πρώτη φορά στη δύο αιώνων ιστορία της η γνωστή εταιρεία αλευροβιομηχανίας

Από Ν. ΤΣ.
16:23 – 02/08/2020
Τελευταία Ενημέρωση 15:49 – 02/08/2020

Στη λίστα με τις «20 Πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα» βρέθηκε για πρώτη φορά στη δύο αιώνων ιστορία της η εταιρεία Μύλοι ΛΟΥΛΗ.

Ο πρόεδρος της Μύλοι Λούλη, Νίκος Λούλης, παραλαμβάνει το βραβείο Most Admired Companies

Η διακεκριμένη λίστα συντάσσεται από το Fortune Greece και την KPMG και η ένταξη των Μύλων Λούλη σε αυτήν ήρθε επειδή η εταιρεία ξεχώρισε μεταξύ άλλων για τον μετασχηματισμό της σε έναν Όμιλο πρώτων υλών διατροφής, την εταιρική της υπευθυνότητα, την έντονη εξωστρέφειά της και τις εξαγωγές σε περισσότερες από 13 χώρες, τις επενδύσεις στην καινοτομία και την παραγωγική της ενίσχυση.

Σημειώνεται ότι σε μια δύσκολη οικονομικά δεκαετία, οι Μύλοι Λούλη απασχολούν περισσότερους από 340 εργαζόμενους και κατάφεραν να «γράψουν» τζίρους που ξεπερνούν τα 107 εκατ. ευρώ.

Διευκρινίζεται ότι η αξιολόγηση των εν Ελλάδι most admired επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε με βάση την εταιρική φήμη τους, έχοντας ως γνώμονα τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά κριτήρια.

Μέσα από μια λίστα 319 κερδοφόρων εταιρειών των οποίων ο τζίρος είναι πάνω από 50 εκατ. ευρώ, ξεχωρίζουν οι 20 καλύτεροι βάσει 9 κριτηρίων: Καινοτομία, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Αξιοποίηση Πόρων και Εταιρικών Παγίων, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας, Οικονομική Επίδοση, Μακροπρόθεσμη Επενδυτική Αξία, Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών, και Εξωστρέφεια/Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα.

 

 

Source link