Αρχική Αθλητικά Η Αθήνα γίνεται επίκεντρο του εργασιακού αθλητισμού • Tvkosmos

Η Αθήνα γίνεται επίκεντρο του εργασιακού αθλητισμού • Tvkosmos

Σε επίκεντρο του εργασιακού αθλητισμού μετατρέπεται η Αθήνα, η οποία θα φιλοξενήσει (17-21/6/2020) τους 3ους Παγκόσμιους Αγώνες. Στους οποίους, αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότεροι από 6.000 αθλητές, αθλήτριες και συνοδοί. Καθιστώντας, έτσι, τη διοργάνωση -μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics- την τρίτη μεγαλύτερη που θα διεξαχθεί στη χώρα μας.

Σχετικές Ειδήσεις

Ενόψει των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε συνέδριο στο οποίο συμμετείχαν 50 εκπρόσωποι σημαντικών φορέων εργασιακού αθλητισμού από 15 χώρες. Το πρόγραμμα της επίσκεψής τους -μεταξύ άλλων- περιλάμβανε ξενάγηση στην Ολυμπιακή Πόλη της Αθήνας, επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις όπου θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα της διοργάνωσης καθώς και στα ξενοδοχεία όπου θα διαμείνουν οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους Παγκόσμιους Αγώνες της Αθήνας θα πάρουν μέρος, για πρώτη φορά σε ανάλογη διοργάνωση, και σημαντικοί Οργανισμοί της Κίνας. Οι «Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού» δε θα επιβαρύνουν οικονομικά τους Έλληνες φορολογούμενους, καθώς διοργανωτής είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας.

«Είμαστε σίγουροι ότι οι αγώνες θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία. Οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις που διεξήχθησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004, στη χώρα που είναι γενέτειρα του παγκόσμιου αθλητισμού και φημίζεται για την ομορφιά των τοπίων της και τη φιλοξενία των κατοίκων της», δήλωσε ο Didier Besseyre, πρόεδρος της «World Federation For Company Sport».

Κατά τη διάρκεια των Παγκοσμίων Αγώνων του 2020 οι συμμετέχοντες/ες θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μέρος σε 28 διαφορετικά αγωνίσματα. Τα οποία θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο, το Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, το Κολλέγιο Αθηνών, τον Εθνικό Γ.Σ., τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών κ.α.. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

«Η Ελλάδα μας κάνει περήφανους κάθε στιγμή! Υπερτερεί σε αθλητικές εγκαταστάσεις, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες διαμονής και ο φιλόξενος λαός μας κάνει την ταξιδιωτική εμπειρία, όσων επισκέπτονται τη χώρα μας μοναδική.

Εμείς, είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα που εργάζεται για τους “WCSG2020”, με ζήλο και οργάνωση, αποκομίζοντας θετικά σχόλια από τους εκπροσώπους των ομοσπονδιών που συμμετείχαν στην συντονιστική συνάντηση και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά.

Ώστε όσοι λάβουν μέρος στους 3ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού να απολαύσουν τα οφέλη του εργασιακού αθλητισμού βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία στη χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Σπύρος Καραβούλης.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Αθήνας πραγματοποιήθηκαν και οι διεργασίες για την ανάδειξη των χωρών που θα φιλοξενήσουν τις επόμενες διοργανώσεις του 2022 και 2024. Κατά την ψηφοφορία νικητές αναδείχθηκαν το Μεξικό, όπου θα λάβουν χώρα οι 4οι Παγκόσμιοι Αγώνες το 2022 και η Ιταλία, που θα φιλοξενήσει τους 5ους Παγκόσμιους Αγώνες το 2024.

Source link

Ροή Ειδήσεων

Κρίσιμη μέρα για το μέλλον της Euroleague • Tvkosmos

Τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12:00 ανάμεσα στον επικεφαλής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου και τους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση, προκειμένου να...

Δάνεια μέχρι 25.000 ευρώ για μικροεπαγγελματίες και ανέργους

Πρόσβαση σε χρηματοδότηση σε χιλιάδες πολύ μικρές επιχειρήσεις που είναι αποκλεισμένες από τον τραπεζικό δανεισμό, θα δώσει η κυβέρνηση, με το νομοσχέδιο για τις...

O Πολάκης αποκάλυψε σχέδιο των ΣΥΡΙΖΑίων για άδειασμα θυρίδων

O Πολάκης αποκάλυψε σχέδιο των ΣΥΡΙΖΑίων για άδειασμα θυρίδων ΑρχικήΠολιτικήO Πολάκης αποκάλυψε σχέδιο των ΣΥΡΙΖΑίων για άδειασμα θυρίδων Source link

Πότε, πώς και πόσα θα πάρουν 2,5 εκατ. συνταξιούχοι τα αναδρομικά

Πότε, πώς και πόσα θα πάρουν 2,5 εκατ. συνταξιούχοι τα αναδρομικά ΑρχικήΕλλάδαΠότε, πώς και πόσα θα πάρουν 2,5 εκατ. συνταξιούχοι τα αναδρομικά Source link

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνιση και εξωραϊσμού της πλατείας στο Πιαούλι της Νισύρου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνιση και εξωραϊσμού της πλατείας στο Πιαούλι, στο σημείο μπροστά στο σπίτι της Αργέτας. Με την ολοκλήρωση του ψηφιδωτού η πλατεία αποτελεί άλλο...