Πυκνώνουν οι εξελίξεις στην Intralot με φόντο τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους ομολογιούχους, οι οποίες όπως όλα δείχνουν, βρίσκονται στη τελική τους ευθεία.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης ξαναπαίρνει στα χέρια του το νευραλγικό πόστο του CEO της εταιρείας γεγονός που κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι πλέον η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους ομολογιούχους αποτελεί τυπικά και ουσιαστικά ένα δικό του προσωπικό στοίχημα.

H εταιρεία με επίσημη ανακοίνωση της, τονίζει ότι:

Η INTRALOT ανακοινώνει ότι από σήμερα ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σωκράτης Κόκκαλης αναλαμβάνει και τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου.

Ο κ. Χρήστος Δημητριάδης θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της εταιρίας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εν καιρώ. Ο κ. Κόκκαλης ευχαριστεί τον κ. Δημητριάδη για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά του καθήκοντα.

Ο επιχειρηματίας τον Μάρτιο του 2019 είχε αναλάβει και πάλι το πόστο του διευθύνοντος συμβούλου στην Intralot αμέσως μετά την παραίτηση του Αντώνη Κεραστάρη. Ο Σωκράτης Κόκκαλης διατήρησε τη θέση του CEO για ένα ολόκληρο χρόνο, δίνοντας το περασμένο Μάρτιο την σκυτάλη στον Χρήστο Δημητριάδη.

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here