Αρχική Οικονομία H EY αναλαμβάνει να βρει στρατηγικό επενδυτή

H EY αναλαμβάνει να βρει στρατηγικό επενδυτή


Αποδέχθηκαν το σχέδιο των τραπεζών οι αδελφοί Δομαζάκη – Υπάρχει ενδιαφέρον από αμερικάνικο fund

Καθοριστική για την Creta Farms αποδείχθηκε η συνάντηση που είχαν το πρωί της Δευτέρας οι μέτοχοι της εταιρείας Μάνος και Κωνσταντίνος (Τάκης) Δομαζάκης στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να υπογράψουν το “Memorandum of Understanding” (MOU) μεταξύ της εταιρίας και των τεσσάρων ελληνικών τραπεζών-πιστωτών της και να προχωρήσει η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή.

Ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης ανακοίνωσε ότι αποδέχθηκε το σχέδιο των τραπεζών για την εξυγίανση της εταιρείας και υπέγραψε το σχετικό MOU, ενώ ο Μάνος Δομαζάκης είχε ήδη δώσει τη συγκατάθεσή του στο σχέδιο που έχουν ετοιμάσει οι τράπεζες.

Πλέον η EY αναλαμβάνει την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από αμερικάνικο fund.

Ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης ανέφερε στην ανακοίνωσή του ότι «η απόφασή μου αυτή ελήφθη με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο το καλό της Creta Farms», ενώ τόνισε ότι «πλέον δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για να μην διασωθεί η εταιρία».

«Σήμερα έγινε ένα βήμα που μπορεί να οδηγήσει και πάλι την Creta Farms στην ανάπτυξη και να λάβει και πάλι η εταιρία τη θέση που τις αξίζει. Θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις όπως έκανα έως σήμερα να δοθεί η άριστη λύση για τους μετόχους και τους εργαζόμενους της εταιρίας. Είναι η τελευταία ευκαιρία για την Creta Farms και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να μην πάει χαμένη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Είχε προηγηθεί το Σάββατο 20 Ιουλίου συνάντηση του Υπουργού με εκπροσώπους των πιστωτριών τραπεζών αλλά και τον ίδιο τον κ. Τάκη Δομαζάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Source link

Ροή Ειδήσεων

Πυρκαγιά στη Σαλαμίνα • Tvkosmos

Από Δ. ΤΖ. 16:05 - 24/08/2019 Τελευταία Ενημέρωση 16:13 - 24/08/2019 Πυρκαγιά ξέσπασε σε ξηρά χόρτα στην περιοχή Βασιλικά Σαλαμίνας. Σχετικές Ειδήσεις Στο σημείο επιχειρούν 23 πυροσβέστες με...

Κι άλλες σκοτούρες • Tvkosmos

TOP SECRET Από A. A. 14:45 - 24/08/2019 Τελευταία Ενημέρωση 17:14 - 24/08/2019 Σχετικές Ειδήσεις Δεν φτάνει που έχει τα μεταγραφικά ζητήματα, δεν φτάνει που έχει ακούσει και...

Απάντηση Πέτσα στην ανάρτηση Τσίπρα για την κλιματική αλλαγή: «Πάλι ψέματα;»

«Ο κ. Τσίπρας δεν “άκουσε τίποτα”, λέει, για την κλιματική αλλαγή κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού...

Μεγάλη φωτιά στον Ριόλο Αχαΐας • Tvkosmos

Φωτιά ξέσπασε σε αγροτική έκταση στην περιοχή Ριόλος Δυτικής Αχαΐας. Σχετικές Ειδήσεις Άμεσα κινητοποιήθηκαν 27 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και τρία...

Οι ανεξάρτητοι… εξαρτώμενοι του «καπετάν Νικόλα» Παππά • Tvkosmos

Σχετικές Ειδήσεις Το «μεγάλο κεφάλι» του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππάς, «αριστερός» που μοίραζε λεφτά στις ΠΑΕ, είχε το θράσος να δηλώσει ότι οι ομάδες ήταν...