Αρχική Πολιτική H Ελλάδα έχει έναν επικίνδυνο πρωθυπουργό • Tvkosmos

H Ελλάδα έχει έναν επικίνδυνο πρωθυπουργό • Tvkosmos

Συνεχίζοντας και την Πέμπτη την περιοδεία του στην Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ δήλωσε από την Ξάνθη και την Κομοτηνή ότι «από την ακριτική Θράκη μπορεί κανείς να δει πιο καθαρά τους κινδύνους και τις απειλές που αντιμετωπίζει η χώρα μας και κυρίως να δει πιο καθαρά τις ανατροπές που χρειάζεται η Ελλάδα προκειμένου να πορευθεί με ανάπτυξη, ευημερία και ασφάλεια στο μέλλον».

Σχετικές Ειδήσεις

«Το μήνυμα που απηύθυνα από τη Θράκη σε όλους τους πολίτες της ακριτικής περιοχής είναι πως ανεξάρτητα από θρησκευτικές πεποιθήσεις και άλλες ιδιαιτερότητες, όλος ο θρακικός λαός πρέπει να σταθεί ενωμένος στην ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι απειλές από ανατολάς και να κατακτήσει η χώρα μας την εθνική της κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία της στο πλαίσιο μιας νέας αναπτυξιακής στρατηγικής ανασυγκρότησης του τόπου με βαθιά δημοκρατία και δικαιοσύνη» πρόσθεσε.

Ο κ. Λαφαζάνης στη συνέχεια υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως «το καθεστώς Ερντογάν και συνολικότερα το τουρκικό κατεστημένο εφαρμόζει έναντι της Ελλάδας και της Κύπρου μια κλιμακούμενη αναθεωρητική, επιθετική και προκλητική στρατηγική, της οποίας ο βαθύτερος στόχος είναι ο έλεγχος του Αιγαίου και της ανατολικής Μεσογείου και φυσικά ο ακρωτηριασμός της Ελλάδας και η τουρκική επικυριαρχία στην Κύπρο».

«Αυτό το σχέδιο του κατεστημένου της Τουρκίας βλέπουμε να εκτυλίσσεται ταχέως αυτή την περίοδο με μια κατεστημένη Ελλάδα να βρίσκεται σε παραζάλη, με το μόνο που την ενδιαφέρει να είναι ο αδίστακτος αγώνας για την καρέκλα της εξουσίας. Με μια κατεστημένη Ελλάδα ανίκανη να αντιμετωπίσει τις εθνικές απειλές που αντιμετωπίζει και η οποία περιορίζεται σε σπασμωδικές ενέργειες και σε μια πολιτική όλο και βαθύτερης παράδοσης στην ξένη ιμπεριαλιστική προστασία» υπογράμμισε.

Και υποστήριξε πως «αυτές τις ώρες η Ελλάδα έχει έναν επικίνδυνο πρωθυπουργό, μια επικίνδυνη κυβερνητική και κομματική ηγετική ομάδα κι ένα επικίνδυνο πολιτικό κατεστημένο. Αυτός ο πρωθυπουργός, η κυβερνητική του ομάδα και το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο είναι βαθύτατα ελλιποβαρή, ανίκανα, χωρίς κύρος και σοβαρότητα, αφού τα μόνα προσόντα που διαθέτουν είναι να δίνουν ένα τυφλό και ανελέητο αγώνα για τις καρέκλες, την ίδια ώρα που προσκυνούν και παραδίδονται στον απόλυτο έλεγχο ξένων ιμπεριαλιστικών κέντρων αναζητώντας απ’ αυτά την «προστασία» της χώρας μας».

Κλείνοντας ο Π. Λαφαζάνης κάλεσε τους πολίτες να προτιμήσουν στις κάλπες τη ΛΑΕ: «Μπροστά στις εκλογές της 26ης Μαΐου, η μόνη επιλογή που μπορεί να απαντήσει θετικά στην προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων και σε μια θετική πορεία για τη χώρα μας, είναι η ενίσχυση της Λαϊκής Ενότητας για ένα μεγάλο προοδευτικό, πατριωτικό, δημοκρατικό αντιμνημονιακό μέτωπο μιας νέας λαϊκής ενότητας, εγρήγορσης και αφύπνισης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Source link

Ροή Ειδήσεων

«Να μην προχωρήσει η Ευρώπη σε μειώσεις δαπανών στον τομέα της Υγείας»

Προειδοποίηση ΠΟΥ: «Να μην προχωρήσει η Ευρώπη σε μειώσεις δαπανών στον τομέα της Υγείας» ΑρχικήΔιεθνήΠροειδοποίηση ΠΟΥ: «Να μην προχωρήσει η Ευρώπη σε μειώσεις δαπανών στον...

«Μας γ@μ… οι μαφιόζοι κάθε εβδομάδα» • Tvkosmos

Ξέσπασε ο Γιαννακόπουλος για Euroleague: «Μας γ@μ… οι μαφιόζοι κάθε εβδομάδα» • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΞέσπασε ο Γιαννακόπουλος για Euroleague: «Μας γ@μ… οι μαφιόζοι κάθε εβδομάδα» Source link...

«Ουδέποτε υπήρξε κατάληψη εθνικού εδάφους» • Tvkosmos

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Ουδέποτε υπήρξε κατάληψη εθνικού εδάφους» • Tvkosmos ΑρχικήΠολιτικήΌλγα Κεφαλογιάννη: «Ουδέποτε υπήρξε κατάληψη εθνικού εδάφους» Source link

Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπό για όπλα και ναρκωτικά

Τι εντόπισαν οι Αρχές στην διάρκεια της έρευνάς τους Στην σύλληψη ενός 46χρονου αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων, στον Κολωνό...