Αρχική Πολιτική Γιαννόπουλος: Ο Μητσοτάκης ζήτησε ενημέρωση- Είδαμε τους περισσότερους υπουργούς

Γιαννόπουλος: Ο Μητσοτάκης ζήτησε ενημέρωση- Είδαμε τους περισσότερους υπουργούς

Σε εξομολόγηση από καρδιάς, προχώρησε ο Κώστας Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μιλώντας στο Radio North 98 και στην εκπομπή «Όσα φέρνει ο Βαρδάρης» με τις Έφη Τσαμπάζη και Ντόνια Κανιτσάκη.

«Αυτές τις μέρες (σ.σ. 24 χρόνια από τότε που ο 10χρονος τότε Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο γιος του, ζητούσε να γίνει ό,τι είναι δυνατό για να χαμογελάσουν τα ταλαιπωρημένα παιδιά) αισθάνομαι ανάγκη να μοιραστώ πράγματα που ίσως δεν είναι γνωστά. Αν δεν ήταν το ‘‘Χαμόγελο του Παιδιού’’ που ίδρυσε ο Ανδρέας εγώ ίσως δεν θα υπήρχα.

Μου έδωσε και εμένα δυνατότητα να επιβιώσω. Ενώ στην αρχή (σ.σ. όταν ‘‘έφυγε’’ ο Ανδρέας) είχα μπει αρκετές φορές στο νοσοκομείο, στα πρόθυρα εγκεφαλικού, ενώ υποφέρω, παλεύω, πονάω, παιδιά χάνονται, παιδιά δεν επιβιώνουν, παιδιά κακοποιούνται, κατάφερα και δυνάμωσα μέσα μου.

Αυτό είναι το μήνυμα που δίνω σε κάποιους γονείς που δυστυχώς βρίσκονται στην ίδια θέση με μένα και που κλείνονται σε ένα δωμάτιο και κλαίνε συνέχεια ή καταστρέφουν την υπόλοιπη οικογένεια με το να μην μπορούν να γυρίσουν πίσω.

«Το κράτος το ψάχνουμε 24 χρόνια, ακόμα και όταν μας ακούει κάποιος. ‘‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’’ είναι μακριά από κομματικές διαδικασίες, το τελευταίο διάστημα, όμως, καταφέραμε και είδαμε τους περισσότερους υπουργούς.

Και μας ακούνε. Προτείνουμε λύσεις συγκεκριμένες και υλοποιήσιμες. Ετοιμάσαμε προτάσεις και μας ζήτησε ο πρωθυπουργός να τον ενημερώνουμε.

Εύχομαι αυτό να έχει συνέχεια και συνέπεια και να δούμε τις λύσεις να υλοποιούνται», υπογράμμισε ο κ. Γιαννόπουλος.

Χθες, εξάλλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε τις ανησυχίες και τις προτάσεις παιδιών – εθελοντών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο Μέγαρο Μαξίμου, στη διάρκεια συνάντησης. «Τα παιδιά συνομίλησαν απευθείας με τον πρωθυπουργό. Προσπαθούμε να κάνουμε μια ειρηνική επανάσταση για να αλλάξει η ζωή των παιδιών μας και το μέλλον τους».

Source link

Ροή Ειδήσεων

Ο «χρησμός» του Φίλη • Tvkosmos

Η φράση του πρώην υπουργού Παιδείας ότι «δεν επαναλαμβάνονται μηχανιστικά ούτε το 2015 ούτε το 1989» σηκώνει πολλές μεταφράσεις Από Ν. ΤΣ. 11:01 - 04/07/2020 Τελευταία...

Σοκαριστικές αποκαλύψεις της Μαρκέλλας για την αρπαγή της από την 33χρονη

Σοκαριστικές αποκαλύψεις της Μαρκέλλας για την αρπαγή της από την 33χρονη ΑρχικήΕλλάδαΣοκαριστικές αποκαλύψεις της Μαρκέλλας για την αρπαγή της από την 33χρονη Source link

Μήπως είδατε τον Αλέξη τον κοντό; • Tvkosmos

Από Α. Π. 09:48 - 04/07/2020 Τελευταία Ενημέρωση 20:49 - 03/07/2020 Με κάθε τρόπο ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος αναζητεί τον Αλέξη του ποδοσφαίρου. Έμμονη ιδέα του...

Η ακραία «πανδημία» που ξεχνάμε • Tvkosmos

Τις ημέρες που προηγήθηκαν η Κίνα έγινε σημείο αναφοράς στα διεθνή ΜΜΕ για ένα καλό και ένα κακό νέο. Τα καλά μαντάτα είχαν...