Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του εκλεγμένου πρωθυπουργού να επιλέγει ως συνεργάτες του ανθρώπους ικανούς, έντιμους και έμπιστους; Ναι, λέει κάθε λογικός και δημοκρατικός πολίτης.

Όχι, λένε οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ. Πρωτοφανές κι ανήκουστο ( κι άλλα τέτοια χαριτωμένα) να έχει ο πρωθυπουργός στενό του συνεργάτη τον Γρηγόρη Δημητριάδη, μηρυκάζουν καθ’ έκάστην ημέραν.

Υπάρχει κάτι το μεμπτό για την πορεία του ανιψιού του Κυρ. Μητσοτάκη και διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου; Όχι.

Ναι, ισχυρίζονται οι συριζαίοι οι οποίοι συνεχώς ανακαλύπτουν «πτυχές του σκοτεινού ρόλου που παίζει ο Δημητριάδης».

Έχουν στοιχεία; Όχι φυσικά. Απλά στην προσπάθειά τους να χτυπήσουν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση έχουν «βρει» στο πρόσωπο του Γρ. Δημητριάδη έναν ακόμη φανταστικό εχθρό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο, δηλαδή.

Μέχρι στιγμής του έχουν «χρεώσει» όλα τα δεινά της οικουμένης. Δεν έχει σημασία να αναφερθούμε σε κάποια συγκεκριμένα περιστατικά, γιατί αυτό το έχουν πράξει με αξιοθαύμαστο ζήλο τα έγκυρα, ανεξάρτητα και πάνω απ΄ όλα ανιδιοτελή και φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι στην προσπάθεια τους (βλ. να καταφέρουν πλήγματα στον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού) συνδράμουν, μεταξύ άλλων αξιόπιστων γραφίδων, ο γνωστός Γιώργος Τράγκας, αλλά και το ρυπαρό και ακροδεξιό Μακελειό.
Συμπερασματικά, έκαστος εφ’ ω ετάχθη!

ΥΓ. Σύμφωνα με στελέχη που τον γνωρίζουν, είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και μετριοπαθής, ενώ ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί εκτιμούν ιδιαίτερα το γεγονός ότι με καθαρή σκέψη, ψυχραιμία και εργατικότητα διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. (Όπως έγινε για παράδειγμα με την πανδημία του κορωνοιού). Ο Γρηγόρης Δημητριάδης, δικηγόρος στο επάγγελμα, είναι γιος της Κατερίνας Μητσοτάκη και του Σπύρου Δημητριάδη και αγαπημένος εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

tomanifesto.gr