Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Γελάμε-γελάμε με τις αναρτήσεις και τα σχόλια των ψεκασμένων, αλλά αυτοί θα ψηφίσουν σε δύο χρόνια για το μέλλον το δικό μας, των παιδιών και των εγγονιών μας.

Δεν έχει καθόλου πλάκα η κατάσταση και η πανδημία μέσα στα 1000 κακά έκανε και ένα καλό.
Έφερε στην επιφάνεια μιά μερίδα πολιτών που τους θεωρούσαμε παρασυρμένους και ανενημέρωτους που αποδείχθηκε ότι μόνο έτσι δεν είναι.
Είναι συνειδητοί εχθροί της κάθε έννοιας προόδου και επαγγελματίες αντισυστημικοί που έβρισκαν κατά καιρούς στέγη στα κινήματα των “δεν πληρώνω” στούς “αγανακτισμένους” και δυστυχώς τους θεωρούσαμε γραφικούς και απλώς αλλάζαμε κανάλι στους καναπέδες μας.

Είναι πολύ πιό σοβαρό το θέμα και τουλάχιστον στα ΜΚΔ που μπορώ λόγω ηλικίας και κατάστασης να κάνω κάτι, ξεκίνησα να βλέπω πιό σοβαρά το θέμα.

Διέγραψα πάνω από 200 φίλους που έχουν φίλους ψεκασμένους και μπλοκάρω άμεσα σε κάθε συνομιλία κάθε ψέκα που εκδηλώνεται μετά το δεύτερο σχόλιο που κάνει.
Ότι δεν μπορώ να κάνω, λόγω κατάστασης.δεν το προτείνω αλλά ο κάθε σκεπτόμενος μπορεί να βρεί το τρόπο που θα αντιμετωπίζει αυτούς τους επικίνδυνους για την Χώρα “πολίτες”.

?timestamp=210260">