Σοκάρουν ολοένα και περισσότερο την κοινή γνώμη τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την δράση του serial killer της Κύπρου.

Σχετικές Ειδήσεις

Αυτές οι νέες πληροφορίε αφορούν τον τρόπο με τον οποίο μετέφερε τα θύματά του ο 35χρονος, μετά τις δολοφονίες.

Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, και όπως αναφέρει το sigmalive, προκύπτει ότι ο serial killer έδρασε με 3 διαφορετικούς τρόπους σε 4 ανευρεθέντα θύματα. Πιο συγκεκριμένα και όπως έχει ήδη γίνει γνωστό και απ’ τους όρκους του υπαστυνόμου Γιωρκάτζη στο Δικαστήριο, ο Νίκος Μεταξάς φέρεται να έδεσε με πλαστικά μαύρα καλώδια τα δυο θύματα που είχε πετάξει στο φρεάτιο του Μιτσερού. Επίσης, οι δύο γυναίκες είχαν εντοπιστεί γυμνές και τυλιγμένες σε σεντόνι.

Απ’ αυτές τις δυο σορούς προκύπτουν τα εξής κοινά στοιχεία: το δέσιμο χειροπόδαρα με τα καλώδια, το σεντόνι και τα ρούχα που δεν φορούσαν.

Σε ό,τι αφορά τη γυναίκα από το Νεπάλ, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής Κάμπος του Μύλου στην Ορούντα, αυτή εντοπίστηκε γυμνή, χωρίς όμως καλώδια στα άκρα.

Τελευταίο θύμα που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε είναι αυτό που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη. Σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές, το θύμα έφερε ρούχα.

Η ταυτότητα αυτής της γυναίκας αναμένεται να έρθει στο φως μέσα και από τις εξειδικευμένες εξετάσεις παρουσία ανθρωπολόγων που θα διενεργηθούν αύριο, Τρίτη του Πάσχα.Source link