Αρχική Πολιτική Φώφη ... δες το αλλιώς! • Tvkosmos

Φώφη … δες το αλλιώς! • Tvkosmos

Προσπαθεί, είναι αλήθεια, η Φώφη Γεννηματά να ανοίξει χώρο ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο τρόπος που το κάνει μάλλον δεν βοηθάει την προσπάθεια της.

Σχετικές Ειδήσεις

Επιλέγοντας να μοιράζει τα πυρά της στον Αλέξη Τσίπρα και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αντί να διευκολύνει τον «επαναπατρισμό» των πασόκων από το ΣΥΡΙΖΑ, τους αφήνει «παρκαρισμένους» εκεί και βάζει σε πειρασμό τους δικούς της να κοιτάνε λοξά προς την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατηγορεί τον Τσίπρα για «ανικανότητα» και «ιδεοληψία» και το κόμμα του «αχταρμά», ενώ για τον Μητσοτάκη ακολουθώντας το αφήγημα αυτού που κατηγορεί για εξόντωση της μεσαίας τάξης, δηλαδή τον Τσίπρα, κινδυνολογεί λέγοντας ότι ψήφος στη Νέα Δημοκρατία σημαίνει «ναι» στη λιτότητα.

Επειδή δεν γίνεται ο Τσίπρας με τον Μητσοτάκη να έχουν το ίδιο πρόγραμμα και να διαφωνούν, μάλλον η Φώφη οφείλει να επανεξετάσει, εν όψει των εθνικών εκλογών τη στρατηγική της.

Να καταλάβει απλά, ότι η αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην αντιπολίτευση και όχι στην αντιπολίτευση.

Source link

Ροή Ειδήσεων

Τα άδυτα του Ιπποδρόμου (video) • Tvkosmos

Από A. A. 18:02 - 17/07/2019 Τελευταία Ενημέρωση 20:52 - 17/07/2019 Το Markopoulo Park κάθε Κυριακή προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες. Όσοι επισκέπτονται τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου απολαμβάνουν...

Οι 24 νέοι Γενικοί Γραμματείς της Kυβέρνησης

Ακόμη 24 νέοι Γενικοί Γραμματείς της Kυβέρνησης ανακοινώθηκαν...